Lieve Vriezen Ondernemerscoach ervaring

Wat is het Startversneller Traject?

Categorie:Geen categorie Ondernemen

Als je als ondernemer niet langer dan 5 jaar onderneemt, met standplaats in Gelderland of Overijssel, dan maak je kans om gebruik te kunnen maken van het startversneller traject.
Als aangesloten coach legt Lieve je uit wat het Startversneller traject is.

Vraagstukken waarmee ik je help tijdens het startversneller traject

Hoe zorg je dat de juiste klanten op je pad komen? Hoe val je op in die overvolle markt van coach, trainer, consultant en andere dienstverleners? Hoe verdubbel je je inkomen?
Dat zijn allemaal vragen waar een ‘startend en ont-startend’ ondernemer tot vijf jaar ondernemend, mee te maken krijgt.
Want hoe zorg je nouu dat je onweerstaanbaar bent en hoe vertaal je dit naar scherpe positionering en marketing? Dat is waar veel ondernemers mee worstelen.
Ze zijn veel tijd kwijt aan marketing zonder dat het hen de juiste resultaten oplevert. Dit frustreert. En voornamelijk omdat je gewoon graag wil groeien.
In omzet en in klanten die echt ideaal zijn! Exact daarvoor, is het startversneller traject er!

Verveelvuldig je inkomen met het traject

Als aangesloten startversneller coach, heeft Lieve het traject exact zo ingericht dat het je helpt om je inkomen te verveelvoudigen.
De afgelopen 4 jaren is ze aangesloten als coach en heeft ze al vele ondernemers mogen begeleiden hierbij.
Lieve helpt je dan ook om op authentieke wijze een slimme set van strategien te implementeren zodat jij die startfase echt achter je kan laten!

Aangesloten startversneller coach Lieve

Startversneller coach Lieve
Aangesloten coach bij de StartVersneller
Ik ben aangesloten coach bij de StartVernseller.
De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor startende ondernemers in de provincie Gelderland of Overijssel die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK. Je kunt mogelijk in aanmerking komen voor een voucher van €1.000,- om te besteden aan business coaching. Voor meer informatie en alle voorwaarden, kijk alvast op hier.

Jarenlang deed ik ervaring op in het communicatievak. In sales, op het gebied van online communicatie. En later als trainer zelf effectiviteit en effectief communiceren.
Ik heb 750+ coachees en trainees mogen begeleiden. Inmiddels heb ik de afgelopen jaren als coach vele ondernemers mogen helpen om in hun waarde te gaan staan.
Ik help je met het (her)ontdekken van échte verbinding met jezelf als ondernemer… Inmiddels is 2022 mijn vierde jaar als aangesloten ondernemerscoach bij de startversneller!
Ik help je bij hetgeen wat er al is maar niet opgemerkt wordt: jouw onderscheidend vermogen. Dat inzetten in een waardig eigen programma, bijpassend met communicatie die daarop aansluit en leads tot klanten maakt, is waarmee ik je help als ondernemer!

Ben je benieuwd naar de ervaringen van ondernemers die ik heb mogen begeleiden? Hier lees je meer.

Meer weten over het startversneller traject?
Wil je meer weten over hoe Lieve je kan begeleiden met inzet van de startversneller voucher? Vraag hier even een kennismakingsgesprek met me aan, door je gegevens achter te laten. Het kennismakingsgesprek bestaat uit een zoomcall van ongeveer 20 minuten, hierin nemen we al je wensen en vragen door!