Ratio en gevoel Ondernemerscoach Lieve

Meer impact maken met leiderschapscommunicatie

Dat valt of staat met je communicatie. Denk aan de boodschap die je overbrengt, maar ook hóe je dat doet. Voor welke teams en individuen is het raadzaam om X te zeggen? En voor welke groep/individu wil je Y uitlichten? Om mensen mee te krijgen is het slim om in je leiderschap bij alle denkbare communicatiemomenten stil te staan. In dit leiderschapscommunicatie traject gaan we in op hoe je omgaat met weerstand vanuit het team. Maar ook hoe je verbinding blijft maken. Bovenal staat jouw leerdoel centraal.

Lieve trainer communicatie

Over dit leiderschapstraject

– We starten met een persoonlijke intake
– Kick off sessie op heerlijke locatie (diverse hei locaties door heel Nederland)
– Sessies en feedforward
– Ondersteuning tussen de sessies door door middel van emergency calls en mailcontact

Waarom kiezen voor werken met Lieve?
Lieve heeft de afgelopen 6+ jaar meer dan 2000 mannen en vrouwen mogen begeleiden. Dit waren leidinggevenden, professionals, experts, organisaties en ondernemers. Ze heeft jarenlang ervaring met het trainen en spreken voor groepen.
De afgelopen 6+ jaren heeft ze tevens als coach mogen helpen om in steviger positie te pakken.

Ze helpt vanuit haar jarenlange achtergrond als trainer voor o.a. leidinggevenden in het bedrijfsleven, salesvrouw in de finance tak, media ervaring en communicatie opleiding, gecombineerd met mijn verdiepingen in coaching.

Thema’s die ze centraal stelt: Positieve invloed, Value Based communiceren, Waarde omslag laten plaatsvinden, assertiviteit (versus te sterk, of te klein overkomen).

Haar manier van werken is wetenschappelijk onderbouwd en praktijk gericht. Ze maakt gebruik van diverse evidence-based technieken.

Wat anderen zeggen:

Interesse gewekt?

Laten we een belafspraak plannen