Het geheim ontdekken van die JA krijgen?

Ontdek het direct in dit gratis e-book!

In dit e-book ontdek je:
De 7 simpele stappen voor het krijgen van die JA op jouw 2K of 20K programma.

Voor jou als coach, trainer, consultant, therapeut, (kennisondernemers) die graag ontspannen wil werken en daarmee goed wil verdienen.

Door deze zeven stappen leer je:
– Hoe je tenminste 2K of meer voor je dienst kan vragen en die JA krijgt
– Hoe je verkoopgesprekken in een half uur houdt zodat je er niet teveel onnodige tijd aan kwijt bent
– Hoe je door te verkopen vanuit verbinding je conversie verhoogt.

In dit gratis E-book deel ik de 7 bewezen gouden stappen (door mij en mijn klanten) met je zodat jouw omzet stijgt, je conversie (dus het aantal JA zeggers uit leads) stijgt en ontspannen blijft tijdens het verkopen.

Download ‘m gratis!

verkopen vanuit verbinding gratis ebook

De klanten die ik help hebben allemaal de wens om ideale klanten te vinden, vrije tijd over te houden en meer impact te maken.

Grote kans dat óók jij deze wens hebt, zodat je:

✓ Je ambitieuze ei kwijt kunt;
✓ Je eigenheid, expertise, vaardigheden en kennis kan omarmen en ook daadwerkelijk over mág brengen en je (aanbod) niet klein hoeft te houden;
✓Echt vanuit je potentieel kunt werken (en daarvoor gewaardeerd te worden);
✓ Nog altijd vrijheid ervaart, om bijvoorbeeld bij je kids te zijn of de tijd te nemen om even te ontspannen.

Tegelijkertijd is de uitdaging meer dan ooit om een JA te krijgen voor jouw 2K + aanbod. Hoe je die JA’s krijgt lees je in dit e-book.

Lieve Vriezen Ondernemerscoach Ebook

Wie is Lieve?
Zoals velen heb ik een honger naar een betekenisvol en ontspannen leven. Dit startte al in mijn vroege jeugd. Waar ik er van dichtbij achterkwam dat jezelf goed voelen, essentieel is voor je levensgeluk.

Mijn communicatie achtergrond, werkervaringen binnen de sales, marketing en communicatie en ervaring als trainer, gecombineerd met mijn ervaring om stil te staan en passie om te helpen groeien, zet ik in als Ondernemerscoach.

Ik heb tientallen soulful ondernemers 1-1 geholpen een bewuste business te bouwen: Want 60 uur werken, een muisarm en geen ontspanning…. Dat is niet de vrijheid die ik je gun! En honderden mensen getraind in hun gespreksvaardigheden en zelfeffectiviteit.

Dit is wat ondernemers over mij zeggen:
“Ik heb de coaching als inspirerend ervaren. Ben dankbaar voor de aandacht van jou en inzichten die ik kreeg!” – Onderneemster M.

“Als het lijkt alsof de wereld even stil staat, hoe ga je dan verder? Lieve bedankt voor de inspirerende sessies” – Onderneemster L.

Meer over mij.