sales training

In EEN dag je positionering vlijmscherp upgraden naar het next level
Ik geloof dat jouw praktijk, instituut of consultancy, tot grote hoogte kan komen. Dit valt of staat met de positie die je pakt. Die wil je extern delen, maar heb je eerst intern in te nemen.
Om het team om je heen succesvol aan te sturen, je klanten snel mee te krijgen wil je je invloed vergroten. Hoe je dat doet? Daar zoomen we op in in deze dag!

De afgelopen 5+ jaren heb ik meer dan 1000 coachees en trainees hierin mogen begeleiden.


Drie redenen om direct deze Business Doorbraak live dag te boeken:

1. Je praktijk/consultancy loopt, maar hoe kan je potentials nog sneller laten inzien dat ze voor jou zouden moeten kiezen
2. Je hebt cliënten, maar wil ze graag langer een grootser aanbod bieden
3. Je team doet niet wat het zou doen

sales training
Over Lieve

Met +10yr achtergrond in communicatie en leiderschap en als ervaren trainer, zowel B2B als B2C (meer dan 1000 trainees geholpen) en coach (+5jr), beschik ik over de kennis én praktijkervaring om je hiermee te kunnen helpen. Mijn cliënten hebben veelal een eigen praktijk, instituut, trainingscentre of consultancy bureau. De match hierin is optimaal omdat ik uit deze wereld kom en zodoende de markt optimaal ken.

Jarenlang werkte ik in de sales (koude en warme acquisitie en de gesprekken hield ik met vele lagen en ook op niveau – lees het ging over tonnen ;-)) en werd ik hierin getraind.
Ook werkte ik in de media en als strateeg.

Mijn opleiding communicatie, aangevuld met specialisaties in beïnvloeding, psychologie en in positie pak technieken, zorgt ervoor dat ik naast ervaring kennis meegeef. Mijn aanpak in een notendop; warm confronterend, analytisch, allergisch voor trucjes, passie voor een heartcentred aanpak.

sales training

Zo zorg ik dat je resultaat uit de Business Doorbraaklivedag haalt

> Je start met een intake
Voorafgaand aan de training vindt een online intake/vragenlijst. Je hebt ook de optie om je intake telefonisch toe te lichten. Op basis van de intake bepaal je jouw leerdoelen en aandachtspunten.

> De dag zelf: Ik ga niet alleen zenden. Ik zorg voor korte inleidingen, gevolgd door praktische opdrachten.

> Je gaat naar huis met een actieplan en opdrachten
Na de livedag ga je aan de slag met opdrachten, hierdoor ontvang je niet alleen kennis van mij, maar ook concrete actiestappen die JIJ gaat uitvoeren.

> Na 3 weken een extra focuscall om je vragen opnieuw door te nemen

Direct je een livedag boeken?

Laat hier je gegevens achter en vul in "Livedag" als titel, ik mail je de bevestiging toe!


Na afloop van de live dag:
– Is jouw positionering vlijmscherp

– Heb je herontdekt hoe je jouw goud/talent/repetoire nog beter en sneller voor je werkt, met nog beter passende klanten als gevolg

– Verbinding te maken met je klant en team op dieper niveau, waardoor je de expertstatus claimt in no time

Waar?
Live op locatie in omgeving Arnhem.

Tijd?
van 09:30 uur tot 16:00 uur.
Samen, in overleg plannen we de datum.

Investering?
999,- euro

De Business doorbraak live dag boeken? Meld je snel aan!

Laat hier je gegevens achter en vul in bij opmerkingen "Heartcentred Sales Training", je ontvangt de bevestiging op je mailadres.