sales training

In EEN ochtend je positionering vlijmscherp upgraden naar het next level
Ik geloof dat sales, een klant die JA zegt, het verschil is tussen een werkend bedrijf en ondernemerschap of niet, maar dat de meeste ondernemers hier niet in opgeleid zijn, is eigenlijk te gek voor woorden!? Als je nooit hebt geleerd hoe je klanten ja kan laten zeggen of verlengen, welke communicatie werkt en niet werkt, dan is het niet gek dat je resultaat achterblijft. MAAR: goed nieuws – ook jij kan dit leren!


Drie redenen om direct deze Business Doorbraak live dag te boeken:

1. Je hebt al wel leads, maar converteert ze niet (oftewel: ze zeggen geen JA)
2. Je hebt klanten, maar wil ze graag langer gaan bedienen en weet niet hoe je dit voor elkaar krijgt (een upsell/verleningen aanbieden)
3. Ik geef je de meest slimme strategieën met authenticiteit voorop, dus geen sleezy technieken maar verbindend en toch effectief communiceren…

Bonus reden: Je voelt je GOUD branden, maar Goede klanten JA laten zeggen? Dit is de zuurstof van je bedrijf – als dat geen reden is?!

sales training

Zo zorg ik dat je resultaat uit de Business Doorbraaklivedag haalt

> Je start met een intake
Voorafgaand aan de training vindt een online intake/vragenlijst. Je hebt ook de optie om je intake telefonisch toe te lichten. Op basis van de intake bepaal je jouw leerdoelen en aandachtspunten.

> Je volgt hiernaast een inspirerende maar ook interactieve training
Ik ga niet alleen zenden. Ik zorg voor korte inleidingen, gevolgd door praktische opdrachten.

> Je gaat naar huis met een actieplan en opdrachten
Na de livedag ga je aan de slag met opdrachten, hierdoor ontvang je niet alleen kennis van mij, maar ook concrete actiestappen die JIJ gaat uitvoeren.

> Na 3 weken een extra focuscall om je vragen opnieuw door te nemen

Direct je een livedag boeken?

Laat hier je gegevens achter en vul in "Livedag" als titel, ik mail je de bevestiging toe!

sales training
Over Lieve

Als ervaren trainer (meer dan 1000 trainees geholpen) en coach (+5jr), met jarenlange communicatie en sales achtergrond beschik ik over de kennis en praktijkervaring om je hiermee te kunnen helpen. Jarenlang werkte ik in de sales (koude en warme acquisitie en de gesprekken hield ik met vele lagen en ook op niveau – lees het ging over tonnen ;-)) en werd ik hierin getraind.

Mijn opleiding communicatie, aangevuld met specialisatie in gesprekstechnieken, zorgt ervoor dat ik naast ervaring kennis meegeef. Communicatie is een psychologisch proces, dus daar iets meer over weten, kan je enorm helpen! Mijn aanpak in een notendop; warm confronterend, analytisch, allergisch voor trucjes, passie voor een heartcentred aanpak.


Na afloop van de live dag:
– Weet jij hoe je een JA kan krijgen in je verkoopgesprek zonder te pushen, juist door jezelf uit te spreken vanuit je hart
– Verbinding te maken met je klant op dieper niveau, waardoor je de expertstatus claimt in no time
– Hoe je klanten opnieuw JA laat zeggen
En ontvang je:

Waar?
Live op locatie in Arnhem, op mijn thuiskantoor in Doetinchem of Online. Jij kiest.

Tijd?
van 09:30 uur tot 13:30 uur.
Samen, in overleg plannen we de datum.

Investering?
444,- euro

De Business doorbraak live dag boeken? Meld je snel aan!

Laat hier je gegevens achter en vul in bij opmerkingen "Heartcentred Sales Training", je ontvangt de bevestiging op je mailadres.