Heb jij grote dromen?

Herken je je in het profiel: ambitieuze ondernemer die al een mooie omzet heeft, maar nu met een eigen hoogwaardig aanbod weer regie over je onderneming wil nemen?

Ben je klaar met rondhangen op ongeveer hetzelfde niveau en wil je eindelijk eens meer betekenen voor je klanten?

Of is je agenda te vol geworden en is het tijd om slimmer te ondernemen?

Benut je potentieel in een aanbod waarin je je klanten nog beter helpt.

Wil jij graag persoonlijk in verbinding blijven met je klanten, door 1 op 1 of bijvoorbeeld in groepsprogramma met ze te werken, en ben je zelfstandig coach/trainer/adviseur of bijvoorbeeld psycholoog met al een aantal jaar ondernemerservaring?

Dan is dit voor jou!

In dit traject zijn we niet alleen bezig met het creëren van je Expertstatus helemaal OWNEN en ondernemerschap richting Meer impact en meer vrijheid in je business en vrije tijd maar gaan we nog dieper in op hoe jij bewuster je leiderschap vanuit ontspannen staat kunt innemen.

En daar hoort positionering bij. Daar hoort bij: hoogwaardig kunnen communiceren met je potentiele klanten over jouw mooie hoogwaardige dienst. Daar hoort bij: een versie van jezelf die stevig en authentiek is. Dat is waarom we in dit programma aan de slag gaan met alle facetten die bij ondernemerschap horen.

Als solo betekenisondernemer moet je het van jezelf hebben, niemand ander dan JIJ is verantwoordelijk voor het resultaat! Zorg dat je voor jezelf staat en behaal veel sneller een beter resultaat. Klaar om door te groeien naar het volgende level?

Vraag direct een CALL aan en ontdek of deze 1-1 begeleiding voor jou is!

Voor als je niet langer wil wachten

Heb jij al bewuste stappen genomen, ben je al een aantal jaren onderweg en is je leidersschap, je aanbod, je positionering en je vermarkting en ben je toe aan het volgende level?

Wil jij graag:

– Vanuit aandacht diep met jezelf verbonden zijn & in korte tijd echte stappen maken?;
– Vanuit een sterke authentieke positionering nóg sterker staan voor je kracht?;
– Je plek vanuit jouw onderscheidend vermogen innemen en écht kwaliteit leveren?;

Dit programma is exact daarop gericht. Het vraagt je om er helemaal klaar voor te zijn, naar het volgende level door te groeien. En dat is mooi: want TIJD is je meest kostbare goed. Why wait?

ervaring lieve vriezen

Lieve
Waarom Lieve?

Ik heb meer dan 750 ambitieuze zelfbewuste mannen en vrouwen gecoached en getraind. Op de gebieden van zelf leiderschap, zelf effectiviteit, gespreksvaardigheden en meer. De afgelopen jaren heb ik ondernemers als ondernemerscoach mogen begeleiden vanuit mijn eigen trajecten, waardoor ze zichzelf zijn overstegen. Denk aan werken met een hoogwaardig aanbod, waardoor ze weer optimale vervulling vonden in hun business en hun omzet steeg zonder harder te hoeven werken. Ik vind het prachtig om ondernemers in de steeds verder ontwikkelende zelfverzekerde versie van zichzelf voor me te mogen zien en authenticiteit staat mij altijd voorop. Geen kant en klare plannen die je volgt, maar een totaal persoonlijke begeleiding.

Ook heb ik jarenlang ervaring opgedaan in sales en communicatie. Hier ben ik op niveau getraind in technieken die bijvoorbeeld bezwaren helpen weerleggen maar ook tot de kern komen van pijnpunten. (Denk aan training in gesprekstechnieken, effectief communiceren en onderhandelingsvaardigheden).

Mijn ervaring in marketing de communicatie ervoor dat ik je ook help met de strategische kant van je leiderschap innemen. Verder ben ik ook ervaren en getraind in bewustzijnscoaching, waardoor ik je de leiderschap ook echt laat invoelen!

Waarmee ik je help over overtuigingen heen te stappen en op ontspannen, bewuste en
geheel eigen wijze in je kracht te laten staan.

I feel You – Naast deze ervaringen zet ik natuurlijk ook groeistappen in mijn eigen business. Zo ben ik je voorgegaan in het innemen van die expertstatus, ben ik gaan opschalen in mijn ondernemerschap toen de vraag groter werd dan mijn beschikbare tijd. (Naast ondernemer ben ik moeder, waardoor ik mijn tijd optimaal wil indelen) En weet ik hoe belangrijk het is om die Expertstatus he-le-maal te ownen zodat je ook echt ideale klanten voor je neus krijgt en je veel meer vanuit je potentieel onderneemt. Last but not least: die expertstatus innemen en jou helpen met een hoogwaardige dienst is omdat dat is waar ik in geloof voor dienstverleners die zelf ook wel voelen dat hun waarde nu ook ECHT gewaardeerd mag worden. Mijn energie en welzijn me heilig en zo ook voor mijn klanten.

Aanmelden voor dit traject?

Plan direct een CALL met me in!

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor jou als je:

– Al een tijdje onderneemt en echt door wil groeien naar een zelfstandig ondernemerschap vanuit een goed verdienmodel, gericht op minder werken met minder klanten door hierin een hoogwaardiger aanbod aan te gaan bieden en daarvoor in je leiderschap mag gaan treden;

– Heel bewust weet welke plek je wil innemen en je niche nog scherper wil innemen door te gaan werken met een eigen hoogwaardig programma;

– Geen nieuweling bent in persoonlijke groei;

– Open staat om je verkoopgesprekken te finetunen en echt in de huid van jouw klanten durft te kruipen;

– Vrije tijd wil overhouden, maar daarnaast zeker ook ambitieus bent en gedreven bent vanuit jouw missie;

– Jezelf durft te confronteren en gecoacht wil worden om snel duurzame stappen te kunnen maken en al je waarde te laten zien;

– En bovenal: niet langer wil wachten maar direct stappen wil zetten!

– Tevens mijn 1-1 begeleiding op maat wil. Mijn coaching. Mijn visie. Mijn aandacht.

ervaring Joep coach lieve vriezen

Mijn coachee Joep (expert in ADHD voor CEO’s, managers en professionals) over mijn begeleiding:
“Jij vraagt door.”

ervaring ondernemerscoach Lieve

Mijn coachee Roos (Stem en Sprekerscoach voor beroepssprekers) over mijn begeleiding:
“je bent resultaatgericht en ik waardeer het app contact dan ook enorm, omdat dit mij snel keuzes laat maken.”

Hoe ziet het traject eruit?

Omdat het programma gericht is op High Level Masteren en we jouzelf als ondernemer maar ook je onderneming direct stappen willen laten zetten.

Daarom starten we direct met het een Intensive VIP ochtend waarin ‘inkomensdoorbraak’, ‘positionering & propositie’, ‘communicatievaardigheden’ en ‘strategie’ aan bod komen.

Het traject ziet er als volgt uit:
– 1 LIVE Kick off ochtend op locatie
– Elke 2 weken 1 uur focus sessie op afstand (elke twee weken dus);
– Elk kwartaal een 1,5 uur focus sessie;
– 1 x per maand een groepscall (laatste woe v/d mnd om 20 uur)

– Teachings die achtergrond bieden aan de vaardigheden en mindsets die nodig zijn om op dit level een aanbod met succes over te kunnen brengen;

– Gebruik maken van handige werkboeken, templates en checklists die je groeistappen versnellen en je heel veel tijd besparen!!

– 24/5 toegang op de app voor je vragen en terugkoppeling en feedback waar je gebruik van kan maken.

– Onbeperkte feedback van Lieve op je Marketing en Sales vragen

– Toegang tot het MasterMind Night Live Event

Mijn 1- op -1 coaching! On the job dus en heel persoonlijk.

Zie het als maatwerk, waarin we echt kijken naar wat er op dat moment nodig is om dit level eigen te maken.

    

Femke over mijn begeleiding
“Ik vroeg me af of de adviezen praktisch en concreet genoeg zouden zijn”.
“Dat vooroordeel is zeker weggenomen.
Jij bent zeker ook van de praktische en concrete adviezen.
Ik weet nog goed dat we bij het opstarten van het traject de kick off met praktische to do list afsloten.
Ook in het app contact tussen de sessies door zie ik dit terug.”

Rachel over mijn begeleiding
“Het traject was ontzettend leerzaam, inzicht gevend en heel waardevol. Je staat altijd voor me klaar en helpt je ook door uitdagende periodes heen. Haar opdrachten en visualisaties maken je bewust van patronen, overtuigingen maar ook kwaliteiten en kernwaarden. Dit traject heeft me ontzettend veel geleerd en uit mijn comfort zone geduwd. Ik kijk terug met trots op alles wat ik in deze periode heb bereikt en dankbaar voor je professionele begeleiding hierin.”

Wat anderen over mij zeggen:

Meer weten over mijn 1-1 begeleiding?

Boek hier een kennismakingsgesprek!

Het Master je Higher Level Traject is niet voor iedereen, passend voor jou als je je hierin herkent:

– Ambitieus en de wens om te groeien;
– Je hebt visie en bent gedreven om deze de wereld in te brengen;
– Je bent al een aantal jaar onderweg en helpt al heel geregeld klanten met goed resultaat!

Hieronder nog wat veelgestelde vragen, mocht je het nog lastig vinden te beslissen of dit voor jou is:

FAQ’s

1. Waarom is dit programma gericht op gevestigde ondernemers?
Niet voor niets heet dit programma “Bewust Leiden Higher Level Traject”. Ik bied dit traject aan op het niveau om op heel korte termijn vanuit leiderschap te positioneren en verkopen aan je klanten. Voor elk level een andere aanpak. Als je een coach/trainer/consultant/psycholoog of soortgelijke purpose ondernemer bent die graag heel persoonlijk werkt met klanten, is het werken met een eigen aanbod de manier om door de uurtje-factuurtje grens heen te breken. Een minder volle agenda creëer je door meer de diepte in te gaan met je klanten. Leiderschap innemen staat hier parrallel aan.

2. Kan ik de startersvoucher hiervoor gebruiken?
De voucher (speciaal voor ondernemers in Gelderland en Overijssel) dekt een deel van dit traject en is in te zetten voor dit traject.

3. Mijn aanbod staat nog niet helemaal, is dit programma geschikt?
Dit programma is heel geschikt voor jou als je in minder tijd, meer wil betekenen voor je klanten en daarbij een grotere transformatie wil gaan aanbieden. Mocht je op zoek zijn naar een weg waarin je minder klanten helpt, maar wel voor meer kwaliteit wil kiezen, dan is dit die weg! Staat je aanbod nog niet helemaal vast? Geen punt, dit vormt zich tijdens het traject.

4. Hoe ziet de CALL eruit?
Wanneer we een eerste call inplannen bespreken we:
Waar jij tegenaan loopt en de reden hierachter, wat jouw dromen en wensen zijn, waar ik zie dat groei mogelijk is en wat ik denk dat nodig is om daar te komen.

Klaar om te beslissen? Mocht je nog steeds niet zeker weten of dit voor jou is, weet dan dat je niet voor niets tot hier (op deze pagina) bent gekomen. Ergens ligt er een verlangen. Ergens knaagt het nog. Een call is de perfecte plek om dit uit te zoeken!

Boek hieronder je call in..

Interesse? Let's talk!

Plan een call met me in

Interesse om een CALL aan te gaan?

Laat je gegevens achter en we plannen een gesprek in!

Special Note voor ondernemers in Gelderland en Overijssel:

Ik ben voor het vierde jaar op rij, aangesloten en geselecteerd coach bij de startversneller. Dit houdt in dat je de startersvoucher voor coaching t.w.v. 1000,- euro bij mijn traject mag verzilveren. Je kan hiervoor in aanmerking komen wanneer je niet langer dan 5 jaar staat ingeschreven bij de KVK. Ik vertel je hier graag alles over. Dit traject is dus ook via deze weg aan te vliegen. Voor meer info, kom in contact met me.