Lieve Vriezen Ondernemerscoach Ebook

Startversneller coach Lieve biedt coaching voor startende ondernemers

Jouw plannen in realiteit brengen? Juist wanneer je mooie plannen hebt, denk aan het neerzetten van een prachtige hoogwaardige dienstverlening, is het zeker zo belangrijk ze ook uit te gaan voeren. Dit maakt of je succesvol onderneemt of niet.
Zeker als startende ondernemer (tot 5 jaar) is het belangrijk om voldoende goede leads te hebben, daarvan klanten te maken en een continuïteit in je bedrijf te brengen. Wanneer je Lieve als ondernemerscoach inschakelt helpt ze je hierbij.

Hi ik ben Lieve, ik ben onder andere aangesloten bij de startversneller. Ik werk inmiddels al jaren als ondernemerscoach en heb 100+ coachees, trainees begeleid in het neerzetten en verkocht krijgen van hun eigen hoogwaardige aanbod aan ideale klanten. Hieronder meer over mij…

Waarom coaching voor startende ondernemers?

Ondernemers die de startfase graag goed door willen komen en z.s.m. goed kunnen verdienen en ontspannen kunnen werken, mogen inzien dat ze het niet alleen hoeven doen.

Coaching voor ondernemers helpt je de hobbels veel sneller te nemen, geen tijd te verspillen met randzaken en vaak meer voor je dienstverlening te kunnen vragen dan je ooit had gedacht.

Wanneer je je laat coachen dan ontvang je duurzame tools op het gebied van marketing, communicatie, positionering en verkoop die je de rest van je ondernemende leven nog kan inzetten. Dit maakt het niet alleen voor nu waardevol, je zal ervan blijven profiteren.

ondernemerscoach voor coach

Over Lieve

De afgelopen jaren hielp ik 100+ coachees en trainees hun doelen en wensen in realiteit te brengen. Dit doe ik via een inside-out aanpak. Waardoor je authentiek onderneemt, gecombineerd met een slimme strategie. De ondernemers die ik help voelen zich een expert omdat ze ervaring hebben, opleidingen hebben gevolgd, veel gedaan hebben aan eigen ontwikkeling, maar worden daar nog niet naar betaald!

Het is mijn passie om ze te helpen hun expertise te claimen en vol zelfvertrouwen te gaan ondernemen!

Juist voor jou als ondernemer uit Gelderland en Overijssel met deze wens ben ik aangesloten coach bij initiatief de startversneller!

Ervaringen:

Lees hier meer over Lieve als aangesloten coach bij de startversneller!

Kom in contact met Lieve