Over Lieve…

+ Ik ben een coach die scherpe vragen stelt, positief en denk ik vooruitgang
+ In mijn coaching staat kwaliteit centraal; sterker communiceren, handelen vanuit authenticiteit en daarnaast resultaatgerichtheid
+ Naast scherpe vragen zit mijn kracht in de strategische commerciële en communicatie kant en helicopterview
+ We gaat niet voor korte termijn maar duurzaam succes
+ Een simplistische aanpak, gericht op autonoom handelen

> Ik heb zeker zo’n 1000+ coachees en trainees hierin mogen begeleiden. (hieronder lees je een aantal reacties van mensen die met me werkten)
De afgelopen 6 + jaren heb ik als coach vele ondernemers mogen helpen. De ondernemers die ik help hebben veelal een eigen praktijk, instituut, trainingscentrum of consultancy. Ik begon mijn eigen praktijk vanuit een achtergrond in de media, waar ik hiep met positioneringvraagstukken. Ook mijn achtergrond in sales nam ik mee. Vanuit die rol startte ik met consultancy. Al vrij snel bleek dat ik óók als businesscoach wilde begeleiden, zodat ik én die externe maar zeker ook die interne positie innemen kon begeleiden. Naar mijn idee namelijk beide nodig om stevig gepositioneerd te zijn als leider.
Het zijn kennis/transformatie ondernemers. De meerwaarde die ik hierin bied is dat ik de markt enorm goed ken vanuit eigen ervaring als trainer.

> Ik werk online en offline, ben gevestigd in Oost Nederland.

> Het is mijn missie transformatie ondernemers die GO TO expert te zijn, omdat de wereld jou en jouw expertise nodig heeft!

> Het is mijn expertise te begeleiden in leiderschap, communicatie, waardeverhogers, terwijl je je authentieke zelf bent, met eigenheid en energie op 1.

Ik geloof dat als jij die GO TO Expert durft te zijn, jij de beste transformaties kan bieden (of dat nu Business to Business is of Business to Consumer), jij in je volle
potentie staat en je klanten het allerbest geholpen worden. Ook geloof ik dat de kwaliteit van jouw communicatie, de mate van je succes en vervulling bepaalt.

Meer over Mijn achtergrond:
– Als trainer heb ik jarenlange ervaring in het spreken voor groepen leiders, over topics als zelf leiderschap, (zelf) effectiviteit, effectief communiceren en zelf leiderschap.

– Communicatie is mijn “expertise”. Ik heb communicatie gestudeerd en ben 10+ werkzaam geweest in sales binnen onder andere finance. Daarnaast heb ik gewerkt in de media, meer gericht op strategische online communicatie.
In mijn sales werkervaring sprak ik over tonnen, ik heb me dan ook verdiept in onder andere verbindend onderhandelen, effectief communiceren;

– Ook heb ik jarenlang als trainer professionals, leidinggevenden en ondernemers geholpen (waardoor ik mijn coachees die (óók) B2B werken goed kan begeleiden);

– Als coach ben ik inmiddels jarenlang aan het begeleiden, zou ik mijn stijl omschrijven als een provocatieve coach met een inside out methode en word ik ook wel (o.a. door mijn klanten) als een stevige gesprekspartner beschouwd;

– Bovenal heb ik sinds jong af aan een enorme fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling, welzijn en mentale vitaliteit, daar begon mijn eigen ontwikkeling en visie (mijn visie hierop is al heel jong ontstaan!).

Ook belangrijk- wie ben ik verder?
– Ik neem mijn onderneming serieus, maar heb daarnaast oog voor al het ogenschijnlijk kleine, maar grote.
Leef graag bewust.

– Naast coach ben ik met ontzettend veel plezier moeder van een drie heerlijke meiden, partner, houd ik mijn geest en lichaam graag fit, door te hardlopen, yoga, dansen en zoek ik de natuur veel op.
Ik ben gek op taal, houd van groepen én van alleen zijn, ga graag stuk van het lachen en houd van enorme diepgang, kortom: niet te vangen in een paar woorden 😉

Hoe ik help
Inmiddels run ik deze business al weer jaren. Mijn INSIDE OUT methode heeft zich inmiddels behoorlijk ontwikkeld en behoort tot de vaste methodiek waarmee ik werk.

3 pijlers hoe ik help
– Kwaliteit staat voorop
(Ik startte al direct met het leveren van een grotere transformatie door een mooi aanbod te bieden, (dus niet programma’s voor 50,- euro verkocht ;-)) waardoor ik prachtresultaten met ze behaalde. En nog steeds, mijn aanbod is in de loop der jaren alleen maar verder geoptimaliseerd en verder ontwikkeld, gericht op die
best mogelijke transformatie.)

– INSIDE OUT
(Jij staat centraal, maatwerk)

Coaching ondersteund met bewezen en wetenschappelijk onderbouwde strategieën, technieken en mentorship vanuit mijn ervaring en best practices.

Wie ik zoal help:
– Coaches, trainers, consultants, psychologen, instituten, opleiders, agencies en soortgelijk dienstverleners met
een transformatief aanbod
– De coachees en praktijken met wie ik werk vallen qua leeftijd meestal tussen 35+ tot en met 55 jaar
– Mijn coachees zijn ambitieus, bewust en hebben al een mooie basis staan in hun bedrijf
– Willen bijvoorbeeld hun eigen aanbod uplevelen en een ander klantniveau bedienen. Werken B2C of B2B
– Zijn kennis ondernemer, hebben een unieke visie of eigen methode (of willen dit nog verder gaan uitdragen)
– Voelen zich expert, maar daar worden ze nog niet voor erkend in financiën
– Zijn gek op kennis (net zoals ik) en daarnaast empathisch en gevoelig
– Zijn net zoals ik graag bezig met persoonlijke ontwikkeling, begrijpen dat op elk niveau aan belemmerende overtuigingen aangekeken dienen te worden en kunnen het dragen om gespiegeld te worden
– Willen een business die hen voedt in vrijheid, financiën en in hun hart

Mijn Verhaal en waarom ik inide out werk:
Waarom ik je wil helpen, ondernemend zijn, zo authentiek mogelijk te maken?
Het korte antwoord: Ik geloof heilig in deze inside out weg!

Nu met meer context: Ik ben deze ontwikkeling zelf voorgegaan. Een authentieke leiderschapspositie, assertief ingevuld, die “maak” je niet. Dat heb je op te sporen en door te ontwikkelen. Hoe mijn weg verliep;

Al vanaf kinds af aan heb ik mogen aanschouwen hoe belangrijk veerkracht, mental health en bij jezelf kunnen blijven is. Observerend als ik ben, nam ik deze zienswijze mee mijn leven in.

Jong bewust, maar daarna pas echt geleerd, want;
Toen ik als adolescent tijdens mijn studie, door mijn lichaam (jarenlange keelproblematiek/tig ziekenhuis en specialisten bezoeken) op de rem werd gezet, werd ik gedwongen mijn persoonlijke ontwikkeling aan te gaan.

Leeftijdsgenoten zag ik hier niet mee worstelen, dus ik besloot op onderzoek te gaan.
Zocht specialisten buiten het medische om verder te komen met deze lichamelijke klachten.
Verdiepte me in zingeving, oosterse levensleer, natuurlijk allemaal naast mijn studie en baan.

Relatief jong als ik was, valt hieruit op te merken dat mijn honger naar persoonlijke groei al vroeg startte.

Niet dat ik er een dag minder om heb gewerkt, maar op mijn 22ste, kreeg ik na ruim twee jaar lang veel ziekenhuizen en specialisten te hebben gezien, nog altijd onderzoekende waar mijn beklemmende en plezier ontnemende pijnlijke keelklachten vandaan kwamen, te horen “Leer er maar mee leven”,
dat was een NO GO voor mij. Ik wist:

Mijn levenskwaliteit moest en zou omhoog gaan en sprak met mezelf af dat als ik mijn stem (letterlijk en figuurlijk) weer zou vinden, ik ‘m rijkelijk zou gebruiken!

Ik kwam bij een haptonoom en voor het eerst, merkte ik met haar op, hoe er in ontspanning een oplossing kon komen voor mijn problematiek.
Ik begon weer vertrouwen te krijgen in dat mijn keelklachten na jaren toch opgelost konden worden. Mijn interesse in de inside out weg was gewekt!

Van klacht naar innerlijke kracht:

Gelukkig was ik niet gestopt bij de woorden: leer er maar mee leven!

Nadat ik tussendoor niet stilzat en de schoolbanken verliet met een communicatie achtergrond in mijn achterzak, ging ik de arbeidsmarkt op.

Ik deed ervaring op bij grote commerciële werkgevers in finance en in media op het gebied van sales, communicatie, strategie, kreeg prachtige trainingen en coaching on the job, aangeboden en volgde die met plezier, maar waar ik niet voelde dat ik mijn volle potentie leefde. Tussendoor bleef ik me verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, af en toe voelde het bijna als een side job. Ik las 100-en boeken, verdiepte me in de wereld van zelf effectiviteit, zelf leiderschap, oosterse zingevingsleer en besloot grotere maatregelen te nemen: toepassen en integratie van wat ik al wist.

Een lichter leven ontvouwde zich!
Als trainer verdiepte ik mij verder in topics als positieve invloed, assertiviteit, authentiek leiderschap en de gelaagdheid van communicatie. Als coach zet ik mij inmiddels al jarenlang in om vanuit die mooie stevige leiderschap/expertpositie je plek in te nemen, stevig gepositioneerd.

Hoe mijn coachees mij omschrijven:

“De open mind van Lieve. Waar ik een blokkade zie, ziet zij kansen en mogelijkheden. Ik hoef ze alleen maar te benutten.
Waar ik woorden niet kan vinden, schudt Lieve ze uit de mouw. Heel motiverend.

Door de juiste vragen heeft Lieve mij behoorlijk getriggerd om er achter te komen waar ik
naartoe wil en wat er in de weg zat. Waarom pakte ik de touwtjes niet in handen? Welke
blokkades kwam ik tegen? Hoe waardevol vond ik mijn diensten eigenlijk?
Een proces van herontdekken van overtuigingen en verlangens, en dat kon confronterend zijn.
Maar ook concrete handvatten werden aangereikt om deuren open te zetten, door te pakken, de
juiste doelgroep te benaderen, en een eigen weg te vinden in aanpak waarmee ik zaken op orde kreeg.”

ervaring ondernemerscoach Lieve
“Je bent resultaatgericht en ik waardeer het app contact enorm! Omdat dit mij snel keuzes laat maken.”

ervaring Joep coach lieve vriezen
“Jij vraagt echt door.”


“Jij bent niet bang om op tafel te leggen wat onder tafel speelt”

Meer ervaringen over werken met Lieve.

Warme woorden van coachees:

Referentie coach lieve

Dit is wat coachees over mij zeggen:

“Door het maatwerk van Lieve in combinatie met haar fijne persoonlijkheid heb ik mijn doelen in sneltreinvaart behaalt.” Suzanne.

“Praktisch en direct aan de slag met mijn hulpvraag. Dat komt door het fijne gesprek, de helderheid en Lieve’s scherpe observaties.” Arlette.

Een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek met mij?

Laat je gegevens achter en ik neem contact op!