Staan voor je waarde 100% als jezelf

Lijkt het je heerlijk om thuis, in je werk, waar dan ook, meer vrijheid en energie te voelen? En makkelijker keuzes te maken, waardoor je niet meer hoeft te piekeren en je niet meer hoeft te twijfelen? Meer rust in je hoofd en helderheid, is dichterbij dan je denkt!

Herken je dit?
– Veel piekeren, in je hoofd zitten;
– Geen duidelijk overzicht meer;
– Het gevoel eigenlijk misschien iets anders te willen;
– Keuzes uitstellen;
– Jezelf kleiner maken dan je bent;
– Bewijsdrang;
– Je schuldig voelen…

Dan is het volgende waarschijnlijk iets wat je graag zou willen:

Zelfverzekerd jezelf zijn én je persoonlijke doelen bereiken

Want het feit dat je je lang genoeg klein hebt gehouden, er steeds maar niet voor bent gegaan, je onzeker voelt, betekent niet dat dit zo hoeft te blijven! Als hulp vragen is waar je naar verlangt, en je niet langer wil uitstellen en wegdrukken, dan is het tijd om te gaan staan. Te gaan staan voor jouw waarde en waarheid.

Een greep uit de reacties van mensen die je voorgingen:
“Dankzij Lieve ben ik mezelf weer op waarde gaan schatten. ” Brittany – Psycholoog en ondernemer

“Lieve haar verhaal over zelf de leiding pakken gaf mij het idee dat ze mij de
weg kon helpen vinden. Het was heel prettig te merken dat Lieve in kon haken op specifiek mijn persoonlijke omstandigheden en leerdoelen.” Trudy

“Lieve motiveert je om jezelf te stretchen naar je waarde, luistert en denkt met je mee.” – Nok

“Je stelt goed doortastende vragen en gebruikt ook tijdens de gesprekken je intuïtie goed. Je merkte meteen op van welke dingen ik echt “aan” ging en welke minder, waardoor daar misschien nog een blokkade ligt.

Verder is er structuur bij jou, door vooraf al duidelijkheid te creëren door middel van vragenlijsten, daardoor zijn de gesprekken ook doeltreffend voor mij geweest.
Fijne zachte energie die erg behulpzaam werkt. ”

Klaar met jezelf klein houden?

Over Lieve

Vroeger worstelde ik met diepe vragen zoals: Waar hoor ik? Wie ben ik? Aan de buitenkant zag je er niets van, maar van binnen voelde ik me zoekend.
Op mijn 20ste, kreeg ik behoorlijk hardnekkige keelklachten, die na 2 jaar onderzoeken in het medische circuit nog niet stopten.
De dokter zei “Leer er maar mee leven.” No way! Was mijn eerste reactie.
Ik besloot het over een andere boeg te gooien, ging actief aan de slag. Keek naar mijn lifestyle.
Maar ook naar mijn binnenkant, voor het eerst in mijn leven. Resultaat begon zich heel voorzichtig te laten zien toen ik bij een haptonoom aanklopte.
Het leek me gek om te openen over mijn “privé”. Toch bleek mijn lichaam en geest sterk met elkaar verbonden.
Uiteindelijk kwam ik klachtenvrij. De weg naar zelfontwikkeling startte hier en kreeg veel vervolg: Fast forward: nu voel ik me vrijer dan ooit.
Als trainer en coach heb ik inmiddels meer dan 6 jaar mogen begeleiden, met enorm veel plezier. Verder ben ik moeder van 3 dochters, woon ik aan de bosrand en help ik je graag verder!

Boek een kennismakingsgesprek

Kom in contact met Lieve