startersvoucher

StartVersneller coachingstraject

Hoe lijkt het jou om je business naar een hoger niveau te tillen?
Waar je eindelijk door je grenzen heen breekt en de ondernemer wordt (met bijbehorende klanten en omzet) waar je van droomt?

Daarvoor is het startversneller coachtraject, waarbij ik je intensief begeleid richting het ondernemen vanuit een hoogwaardig aanbod. Je voucher hiervoor inwisselen kan omdat dit traject gekwalificeerd is vanuit de startversneller!

Via de StartVersneller ontvang je het maximale voucherbedrag á 1000,- euro.

Ben je benieuwd hoe dit zit?

Wil je je aanmelden of meer weten?

Laat hieronder je gegevens achter om meer te weten over of om deel te nemen aan mijn traject, ik neem snel contact met je op!

ondernemerscoach voor coach

StartVersneller Traject coach Lieve

Als Business coach ben ik verbonden aan het programma De Startversneller. Dit programma wordt gefinancierd door de provincie Gelderland en Overijssel en is er voor ondernemers die maximaal 5 jaar ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Als coach ben ik inmiddels voor het vierde jaar op rij, gekwalificeerd voor dit programma en help ik je graag verder met gerichte business coaching. Ontdek hieronder snel of je in aanmerking kan komen voor een voucher van € 1.000,- te besteden aan mijncoachtraject.

Hi, ambitieuze en bewuste zelfstandig ondernemer gevestigd Gelderland of Overijssel!

Je wil graag aan de slag om meer van jezelf te laten zien en dat dat nu meer dan ooit nodig is voel je!
Ben jij eraan toe om de stap te zetten, om dat van jezelf te laten zien, dat ervoor zorgt dat je bereikt, wat je ECHT wil bereiken?

Ik help je graag de stap te zetten die ervoor zorgt dat je jouw authentieke zelf kan zijn, in je (startende 0-5jr) ondernemerschap!

Wanneer je in Gelderland of Overijssel onderneemt (niet langer dan 5 jaar) en mij als geselecteerd coach wil kiezen voor de voucher (mits deze is toegekend) dan ontvang je een deel van mijn traject met vouchervoordeel van maar liefst 1000,- euro.
Lees even mee…

Lieve

Over Lieve

Hi, ik ben Lieve. Ik help jou als starter in Gelderland of Overijssel graag om jezelf in volle kracht te zetten, op weg naar een bloeiend ondernemerschap.

Jarenlang deed ik ervaring op in het communicatie vak. Zowel op het gebied van sales, als marketing en online. Inmiddels zet ik mij in om communicatie een bewuster proces te maken. Dat van binnen naar buiten plaatsvindt. Tevens ben ik jarenlang werkzaam geweest als trainer. Inmiddels coach ik al weer jaren ondernemers. Ik heb 750+ ambitieuze coaches, trainers en adviseurs begeleid in het verstevigen van hun waarde.

In je waarde staan is wat ik je gun. Zodat jij ontspannen kan werken en daarmee goed kan verdienen.

Kom met me in contact of te checken of jij hier gebruik van kan maken, en heb je je nog niet aangemeld voor de voucher? Doe dit dan snel! Wanneer je je hebt aangemeld en je de scan hebt ingevuld ontvang je binnen 5 werkdagen bericht op je geschikt bent om deel te nemen en de voucher te ontvangen.

Aanmelden voor 1-op-1 coaching met StartVersneller voordeel?

Laat je gevens achter en ik neem telefonisch contact met je op op een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen ...

Wat deelnemers zeggen over mijn coachingstraject:
Het was waardevol om gedurende meerdere maanden in contact te staan. Juist het samen meemaken van obstakels, verschillende seizoenen en nieuwe stappen zorgde voor de echte bewustwording en groei. - Onderneemster K.
Ik heb de coaching als inspirerend ervaren. Ik ben dankbaar voor de aandacht van jou, de fijne locatie en de inzichten die ik kreeg. - Onderneemster M.

Vrijblijvend je vraag stellen?

Heb je een specifieke vraag of wil je eerst doornemen of jij in aanmerking komt voor de voucher? Dat kan natuurlijk, neem even contact met me op!

Directe vragen zoals bijvoorbeeld over:
– Hoe je je aanmeld voor dit traject;
– Wat de regels rondom de StartVersneller zijn, en hoe jij weet of je mee kan doen;

mag je ook gewoon even per app aan me stellen.

Neem contact met me op via 06 38 60 97 77, stuur een Whatsapp berichtje of bel me even.

Leuk je te ontmoeten!

Geen vragen meer en direct aanmelden voor dit coach traject? Laat hieronder je gegevens achter!

Ja, ik wil me aanmelden voor 1-op1 coaching met StartVersneller voordeel!

Laat je gevens achter en ik neem telefonisch contact met je op op een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen ... Kom snel met me in contact!

Ervaringen:

Veelgestelde vragen:

1. Is deze voucher ook inzetbaar wanneer ik niet zozeer meer startend ben, maar wil doorgroeien?

Jazeker! Juist wanneer je nog geen vijf jaar onderneemt maar al wel mooie stappen hebt kunnen maken is er groei mogelijk. Dit kan ook betekenen dat je je business slimmer of simpeler wil gaan inrichten, daarmee toch meer kan verdienen enz. Zeker dan dus ook kan je de business coach voucher inzetten.

2. Ik twijfel of business coaching in de fase waarin ik mij bevindt, passend is.

Ik raad je aan een vrijblijvende call in te plannen om te ontdekken of dit het geval is. In de praktijk blijkt dat in elke fase van ondernemerschap coaching een toevoeging is, alleen al doordat je veel sneller stappen kan maken in de juiste richting.

3. Ik onderneem online, maar ben wel gevestigd in Overijssel of Gelderland, kan ik dan meedoen?

Ook wanneer je veel online opereert is de voucher inwisselbaar.

Andere vragen? Kom met me in contact.

Meer weten over het startversneller traject

Vraag een call aan

startversneller coach Lieve

Al in het bezit van de voucher en je direct aanmelden voor mijn traject?

Twijfel jij niet langer? Of ben je misschien zelfs al in het bezit van de StartVersneller voucher en wil je je direct aanmelden voor dit coachingstraject met mij?

Laat hieronder je gegevens achter en we plannen een eerste vrijblijvende intake call in.

Aanmelden voor dit coachtraject met StartVersneller voordeel

Laat hier je gegevens achter en we plannen een call!