bewust communiceren masterclass

Maak de stap naar authentiek ondernemerschap met subsidie van de StartVersneller

Hi, ambitieuze en bewuste zelfstandig ondernemer gevestigd Gelderland of Overijssel!

Ook voor jou zijn dit bizarre tijden. Je wil graag aan de slag om meer van jezelf te laten zien en dat dat nu meer dan ooit nodig is voel je!
Ben jij eraan toe om de stap te zetten, om dat van jezelf te laten zien, dat ervoor zorgt dat je bereikt, wat je ECHT wil bereiken?

Ik help je graag de stap te zetten die ervoor zorgt dat je jouw authentieke zelf kan zijn, in je (startende 0-5jr) ondernemerschap!

Ik help je alvast door middel van mijn gratis e-book, hier onderaan aan te vragen.
Ook help ik je graag verder als coach.

En omdat ik zelf als aangesloten starterscoach werk in Gelderland heb ik een prachtig aanbod voor je, lees even mee…

Al in het bezit van de voucher en je direct aanmelden voor mijn traject?

Twijfel jij niet langer? Of ben je misschien zelfs al in het bezit van de StartVersneller voucher en wil je je direct aanmelden voor dit coachingstraject met mij?

Laat hieronder je gegevens achter en we plannen een eerste vrijblijvende intake call in.

Aanmelden voor dit coachtraject met StartVersneller voordeel

Laat hier je gegevens achter en we plannen de kennismakings call samen in!

Wil je alvast direct aan de slag met tips?

Ontvang het de 5 stappen richting ontspannen leiden in je business, nu op mail!

Je vuur laten vlammen en vanuit eigenheid ondernemen? Het is nu belangrijker dan ooit!

Hi, ik ben Lieve. Ik help jou als starter in Gelderland of Overijssel graag om jezelf in volle kracht te zetten, op weg naar een bloeiend ondernemerschap. Dit doe ik aan de hand van het ‘Bewust in je Business plan’. In dit plan zoomen we in op jouw onderscheidend vermogen, je positionering, authenticiteit, aanbod & communicatie! Dit allemaal vanuit meer bewuste keuzes: waarmee je tijd, energie en geld richting meer overvloed brengt.

Speciaal voor jou als zelfstandig ondernemer in Gelderland of Overijssel (tot maximaal vijf jaar geleden ingeschreven bij de KVK), heb ik me aangesloten als coach bij de StartVersneller. Zo kan ik coaching ook voor jou als startende ondernemer bereikbaar, en kan ook jij groeistappen maken!

Want daarom kan ik deze mooie aanbieding voor jou bewerkstelligen: Als jij via de StartVersneller van mijn coaching geniet, kan je tot wel 1000,- euro aan coachingsbudget ontvangen! En, dit aanbod is er speciaal voor ondernemers in Gelderland en Overijssel, die tot 5 jaar ondernemen.

Kijk hieronder voor dit unieke aanbod en kom met me in contact of te checken of jij hier gebruik van kan maken, en heb je je nog niet aangemeld voor de voucher? Doe dit dan snel! Wanneer je je hebt aangemeld en je de scan hebt ingevuld ontvang je binnen 5 werkdagen bericht op je geschikt bent om deel te nemen en de voucher te ontvangen.

Over mij als business coach voor startende ondernemers (tot 5 jaar) bij de StartVersneller…

Jarenlang deed ik ervaring op in het communicatie vak. Zowel op het gebied van sales, als marketing en online. Inmiddels zet ik mij in om communicatie een bewuster proces te maken. Dat van binnen naar buiten plaatsvindt.

Je communicatie kan zo veel effectiever wanneer je hier bewuster mee aan de slag gaat! En dat is nodig. Ik zie zo veel startende ondernemers, hun waarde veel te veel weggeven. Dat hoeft niet! In je waarde staan is wat ik je gun.

Ik zet me in voor vitaal ondernemerschap omdat ik om me heen zie, dat zo veel betekenisondernemers zelf dagelijks inleveren op hun eigen kwaliteit van leven terwijl ze anderen helpen. Dat kan anders!

Als aangesloten coach bij de StartVersneller help ik je dan ook een steviger positionering neer te zetten. Zodat direct duidelijk is waar jij voor staat, je meer kwaliteit kan leveren (en energie krijgt van wat je doet) en je meer tijd overhoudt! Bewuster in je onderneming staan en met mij aan de slag gaan?

Dat kan via de voucher natuurlijk met mooi voordeel!

Afhankelijk of je beginnend starter bent of dat je wil doorgroeien (tot vijf jaar ondernemend) kan je gebruik maken van de voucher.

Onderstaand traject is voor starters tot 1 jaar.
Voor ondernemers die willen doorgroeien raad ik aan de voucher in te zetten in mijn traject “Bewust Leiden“.

StartVersneller coachingstraject

Uiteraard ben je ook welkom om je voucher in te zetten voor een coachtraject, waarbij ik je intensiever begeleid richting het ondernemen vanuit een hoogwaardig aanbod. Je voucher hiervoor inwisselen kan dus ook!

Via de StartVersneller ontvang je het maximale voucherbedrag á 1000,- euro terug, wanneer je voldoet aan alle voorwaarden van de StartVersneller.

Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend (want dit zijn voorwaarden van de startversneller), check de voorwaarden om gebruik te mogen maken van de StartVersneller voucher hier:

Meer lezen over de StartVersneller en je daar aanmelden zodat je kunt deelnemen aan dit coachingstraject

Wil je je aanmelden?

Meld je hieronder aan om deel te nemen aan mijn traject, door je gegevens achter te laten en ik neem snel contact met je op!

Dan plannen we de aftrap van je coachingstraject en nemen we de details nog even samen door.

Aanmelden voor 1-op-1 coaching met StartVersneller voordeel?

Laat je gevens achter en ik neem telefonisch contact met je op op een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen ...

Wat deelnemers zeggen over mijn coachingstraject:
Het was waardevol om gedurende meerdere maanden in contact te staan. Juist het samen meemaken van obstakels, verschillende seizoenen en nieuwe stappen zorgde voor de echte bewustwording en groei. - Onderneemster K.
Ik heb de coaching als inspirerend ervaren. Ik ben dankbaar voor de aandacht van jou, de fijne locatie en de inzichten die ik kreeg. - Onderneemster M.

Vrijblijvend je vraag stellen?

Heb je een specifieke vraag of wil je eerst doornemen of jij in aanmerking komt voor de voucher? Dat kan natuurlijk.

Directe vragen zoals bijvoorbeeld over:
– Hoe je je aanmeld voor dit traject;
– Wat de regels rondom de StartVersneller zijn, en hoe jij weet of je mee kan doen;

mag je ook gewoon even per app aan me stellen.

Neem contact met me op via 06 38 60 97 77, stuur een Whatsapp berichtje of bel me even.

Leuk je te ontmoeten!

Geen vragen meer en direct aanmelden voor dit coach traject? Laat hieronder je gegevens achter!

Ja, ik wil me aanmelden voor 1-op1 coaching met StartVersneller voordeel!

Laat je gevens achter en ik neem telefonisch contact met je op op een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen ... Kom snel met me in contact!

Wil je direct dit e-book ontvangen en aan de slag?

Ontvang het direct op je mail!

P.s.
Ben je net zo nieuwsgierig als ik ben?

Dan vind je het vast fijn om even te weten wie er voor je zit.

Hoe doe je dat beter dan online met me te connecten? Lijkt me leuk!

Volg en connect hier met me via Instagram, Facebook of LinkedIn.