Ondernemer aan het woord

Categorie:Geen categorie

Hoe fijn kan het zijn om eens te zien welke ondernemers met me hebben gewerkt. Rachel werkt als Energetic Business Coach. Op het moment dat ze haar parttime baan ernaast opzegde, besloot ze voor ontwikkeling in haar business te gaan. Ze stuurde me een bericht en stapte met mij in een 1:1 traject. Rachel viel me direct op, door het enorm snelle door ontwikkelen in haar waarde. Natuurlijk hebben we hier eerst wat tijd aan besteed, maar toen zij ook direct in een opvolgend salesgesprek met haar klant VOELDE hoe het eigenlijk stond vandaag de dag met haar waarde, sloeg haar mindset direct om. Ze implementeerde het geleerde telkens direct. Wat ook maakt dat ik enorm trots ben op haar ontwikkeling. En dat haar waarde nu meer klopt dan voorheen blijkt: haar groepsprogramma zat direct vol en haar volgende groepsprogramma inschrijvingen zijn alweer geopend. Het lijkt me leuk je een kijkje te geven in Rachels binnenwereld. Daarom stel ik haar vragen over haar expertise (leven vanuit je intuïtie), haar wensen en hoe zij haar ondernemerschap bewust inricht.

Wie ben jij en wil je jezelf eens voorstellen?
Ik ben Rachel en intuïtief coach. Als intuïtief life & business coach is het mijn missie om vrouwen te begeleiden naar een diepere connectie met zichzelf. Zodat ze allemaal vanuit een verbondenheid met zichzelf hun leven kunnen laten stromen waar vrijheid, overgave en authenticiteit vooropstaan.

Waarop ben je het meest trots in wat het ondernemerschap jou heeft mogen brengen?
Mijn onderneming is een reflectie van wie ik ben. Het ondernemerschap was en is dus een constante spiegel en een manier om nog meer over mezelf te leren. Overal waar het in mijn bedrijf nog niet lekker stroomde waren ook persoonlijke thema’s waarmee ik worstelde. Het ondernemerschap biedt verdieping aan in je leven en een ontdekking van wie je in essentie bent.

En tot slot: Hoe heb je mijn dienst ervaren en welke thema’s heb je kunnen aankijken in ons traject?
Het traject met Lieve was ontzettend leerzaam, inzicht gevend en heel waardevol. Lieve staat altijd voor je klaar en helpt je ook door uitdagende periodes heen. Haar opdrachten en visualisaties maken je bewust van patronen, overtuigingen maar ook kwaliteiten en kernwaarden. Dit traject heeft me ontzettend veel geleerd en uit mijn comfort zone geduwd. Ik kijk terug met trots op alles wat ik in deze periode heb bereikt en dankbaar voor Lieve’s professionele begeleiding hierin.

Wil jij ook graag stappen zetten in je business die jou echt in je waarde zetten? Plan hier een vrijblijvende kennismaking met me in!