Betere gesprekken door dit te doen vliegt het resultaat omhoog

Categorie:Geen categorie

Gisteren had ik een groep voor me, die bestond uit mannen en vrouwen, waaronder leiders, professionals en ondernemers, die ik hielp met het topic effectiever communiceren. Een essentiële skill om bij stil te staan want, als je mensen (nog beter/sneller) mee wilt nemen, wil je hiermee aan de slag.

Er zijn een aantal dingen die je heel gemakkelijk kunt toevoegen of aanpassen aan je gesprek, of dat nu een salesgesprek is, een teamoverleg of een privégesprek, waardoor je veel sneller meer bereikt met je gesprek.

Hierover ik een podcastaflevering “Doe dit in je gesprekken voor een beter resultaat” voor je heb opgenomen. Deze is helemaal gratis en te beluisteren.

Ik wens je veel luister plezier en mocht het waardevol voor je zijn, vergeet niet mijn podcast even te raten zodat anderen deze ook gemakkelijker kunnen vinden.

Naar wie luister je eigenlijk?
Mijn naam is Lieve en ik help als coach trainer, om veel meer ontspannen in zakelijke en privé context je plek in te nemen. Inmiddels heb ik de afgelopen 6 jaar hierin meer dan 2000 mannen en vrouwen hierin persoonlijk mogen begeleiden.