Duizend ideeën en niet weten hoe je je ondernemerschap nu echt succesvol neerzet? Dat is exact waarvoor de startversneller startersvoucher aangevraagd kan worden door ondernemers in de provincie Gelderland en Overijssel vanuit de Startversneller.

Als startende ondernemer worstel je met vele vragen. Vragen zoals hoe onderscheid ik me nu echt sterk? Hoe kan ik meer omzet genereren? Met de startersvoucher voor business coaching vanuit de startversneller pak je deze vragen effectief aan.
Door een business coach in te schakelen, hoef je het wiel niet langer zelf meer uit te vinden maar kan je leunen op de ervaring en scherpte van je business coach! Coach Lieve neemt je mee in diverse trajecten waarbij zij heeft mogen begeleiden als business coach vanuit initiatief de startversneller. Lees je mee?

startersvoucher

De startversneller startersvoucher vraagstukken voor je op een rij:
Omdat je je vast en zeker afvraagt of de startersvoucher inzetten ook passend is voor jouw vraagstuk heb ik diverse vraagstukken voor je opgesomd.

Vraagstukken die ik als business coach mag begeleiden zijn;
– Hoe vind ik een ideale klant?
– Welke doelgroep zit te wachten op mijn aanbod en kan het betalen om met mij te werken?
– Hoe close ik de “deal” in een verkoopgesprek?
– Waar vind ik leads die echt heel passend zijn?
– Hoe richt in mijn aanbod zo in, dat ik geen bomvolle agenda krijg maar mijn klanten toch heel goed kan helpen?
– Ik werk met klanten die me nu niet heel veel voldoening geven, hoe kan ik dit switchen?
– Ik wil mijn omzet verveelvoudigen, hoe doe ik dit?

Dit is een greep uit de vraagstukken waarmee ik heb mogen helpen. Mijn voormalig klanten zijn allemaal dienstverlener met een expertise. Denk aan coach/trainer/consultant in een bijzonder specialisme. Herken jij je hierin? Weet dan dat deze vraagstukken kunnen worden opgelost!

Hieronder neem ik je mee in twee vraagstukken van klanten.


Klantvraag uitgelicht

Het vraagstuk van voormalig klant Femke lag in vaker haar eigen grote aanbod verkopen. Femke is pedagoog en een echte kennisondernemer. Toch had ze de wens hierin nog meer van betekenis te willen zijn voor klanten. Je hoort hieronder – de podcast aflevering- dat Femke bij mij is ingestapt. Ik neem je verder mee in haar verhaal in die aflevering. Goed om te weten is dat ze vooraf toch nog wel wat spanning voelde rondom de investering 🙂

“Ik vroeg me af, gaat de investering zich terugbetalen?”
Ik sprak mijn coachee Femke (pedagoog) over haar samenwerking met mij en naar bezwaren die ze vooraf had gehad.
Als pedagoog met visie is Femke nog maar kort geleden bij mij in het traject gestapt, maar heeft ze sindsdien al mooie stappen gezet in haar business.
Een daarvan is haar webinar, welke echt een succesnummer blijkt (lees bomvol met deelnemers al de tweede keer dat ze deze gaf)!

Ze vervolgde:
“Ik vroeg me af of de adviezen praktisch en concreet genoeg zouden zijn”.

Ik vroeg haar “Hoe kijk je hier nu naar?”

Ze vertelde:
“Dat vooroordeel is zeker weggenomen.

Jij bent zeker ook van de praktische en concrete adviezen.
Ik weet nog goed dat we bij het opstarten van het traject de kick off met praktische to do list afsloten. ‘

Ook in het app contact tussen de sessies door zie ik dit terug.”

Ze sloot af:
“Ik denk dat als je in een fase van je bedrijf zit waarin je denkt

“Hoe kom ik aan die klanten of hoe verdien ik meer aan de klanten die ik heb ”

dat je bij zo’n vraagstuk gewoon hulp moet inschakelen.

Ik ben er inmiddels echt wel van overtuigd dat het het waard is, dus om niet langer aan te blijven modderen, dit kost tijd, energie. Je verliest plezier en motivatie terwijl dit niet nodig is.”

Aldus mijn klant Femke.

Beluister hier het hele verhaal van Femke.

En zo zijn er nog meer vraagstukken die ik voor je heb uitgewerkt, zodat je toch een beeld krijgt wat de startersvoucher voor je kan doen. Hier lees je de ervaring van voormalig klant E. (ondernemend psycholoog met een eigen praktijk).

Klantervaring coach Lieve

startersvoucher
Over Lieve
Als ondernemerscoach en trainer heb ik inmiddels meer dan 750 coachees en trainees mogen begeleiden. Als startversneller coach is Lieve ook in 2022 weer, voor het vierde jaar, ondernemers aan het begeleiden om van hun ondernemerschap een succesvolle business te maken. Met een studie communicatie, een achtergrond in marketing en sales en ervaring als trainer, begeleidt Lieve ondernemers hun aanbod waardevol neer te zetten en te verkopen.

Hoe werkt het nu precies wanneer je de startersvoucher aanvraagt? En voor welke ondernemers in dit dan exact? Lieve legt je er hier alles over uit!