Startversneller coach Lieve

Als aangesloten Startversneller coach leg ik je graag uit wat je kan bereiken met de subsidie voor de startversneller voucher voor business coaching.
Voor het vierde jaar op rij ben ik inmiddels aangesloten bij de startversneller en dat maakt dat ik je graag meeneem in wat business coaching voor je kan betekenen.

Wanneer je worstelt met onderstaande vraagstukken:
– Hoe zorg je dat de juiste klanten op je pad komen?
– Hoe val je op in die overvolle markt van coach, trainer, consultant en andere dienstverleners?
– Hoe verdubbel je je inkomen?

Weet dan, dit zijn allemaal vragen waar een ‘startend en ont-startend’ ondernemer tot vijf jaar ondernemend, mee te maken krijgt. En waar oplossingen voor zijn!

Want hoe zorg je nou dat je onweerstaanbaar bent en hoe vertaal je dit naar scherpe positionering en marketing?
Vaak is het antwoord niet: zelf op onderzoek uitgaan. Veel odnernemers zijn veel tijd kwijt aan marketing zonder dat het hen de juiste resultaten oplevert. Dit frustreert. En voornamelijk omdat je gewoon graag wil groeien.
In omzet en in klanten die echt ideaal zijn! Exact daarvoor, is het startversneller traject er! Zodat jij business coaching kan ontvangen van iemand die je voor is gegaan. Iemand die achtergrond heeft in communicatie, marketing en sales en die al jaren andere ondernemers hiermee helpt. De aangesloten business coach!

startversneller coach

Lieve als aangesloten business coach bij de startversneller

Als aangesloten en voor het vierde jaar op rij geselecteerd coach is Lieve inmiddels een ervaren coach.
Als zelfstandig coach en trainer heeft Lieve meer dan 750 coachees en trainees mogen begeleiden.
Lieve is gespecialiseerd in positionering, communicatie, expertstatus innemen en zelfleiderschap.
Ze heeft dan ook vele ondernemers mogen begeleiden bij het bloeiend maken van de business, het verveelvoudigen van het inkomen en het implementeren van slimme authentieke strategieën die er echt voor zorgen dat je business bij je past.
Lees hier meer over het aanbod voor zelfstandig ondernemers (0-5 jr) in Gelderland en Overijssel: met inzet van de coachingsvoucher nu tijdelijk nóg aantrekkelijker en met flink voordeel!

Klantervaringen met het startversneller traject
Hier lees je de casus van voormalig klant E. (zelfstandig psycholoog met eigen praktijk).
Net zoals bovenstaande klant E., heb ik de afgelopen jaren diverse transformatieondernemers mogen begeleiden in het aanscherpen van de (communicatieve) vaardigheden en houding die nodig zijn om een ideale dienstverlening uit te kunnen voeren. Ook zij hadden de wens om niet langer slechts een aantal sessies te leveren aan klanten, maar vollediger te kunnen begeleiden.
Niet alleen is er namelijk een verdiepender aanbod nodig, er is vooral nodig dat klanten hiervan WETEN. Dat je hierover communiceert. Dat je expertstatus durft in te nemen (in een salescall) en aangeeft waarom slechts een paar sessies niet werkt bij de transformatie die je wil leveren. Er is ook leiderschap nodig in de communicatie, vragen durven stellen en de diepte in durven gaan. Communiceren over waarom jij rechts gaat waar anderen links gaan. Lees hier meer klantervaringen.

Ervaringen

Subsidie startversneller

Subsidie startversneller inzetten?
Wil jij je startversneller voucher inzetten bij startversneller coach Lieve, maar heb je nog vragen vooraf?
Ik help je graag verder op weg.
Laat hieronder je gegevens achter en we plannen een kennismakingsgesprek in.
Dit gesprek vindt plaats vind ZOOM en duurt gemiddeld 20 minuten.

Laat je gegevens achter!