coaching professionals

ZZP worden? Ik help je graag dit slim te doen!

Als coach ben ik er voor ambitieuze en ondernemende professionals die ZZP worden zodat ze klanten op een eigen manier kunnen helpen en waarmee ze bewuster willen omgaan met henzelf.

Leven en werken vanuit jouw innerlijke kracht is wat ik je gun.

Om daar te komen help ik je ontwikkelen en ondersteun ik je tijdens dit proces van ZZP worden. Ben jij een ambitieuze professional en wil je als kennisondernemer je eigen dienstverlening opzetten? Het kan heel slim zijn om hierbij direct coaching in te zetten. Hiermee zorg je dat je beginnersobstakels overwint en snel up en running bent!

Door je bewustzijnsgroei structureel op te pakken, praktisch aan de slag te gaan en focus te houden, kom je bij je authentieke zelf. Het verschil maken is een resultaat wat daaruit voortvloeit. Zowel in je carrière als in de wereld om je heen.

coach voor professionals
Wil jij snelle stappen ondernemen en slim van start gaan?
Dan is inzicht, focus en reflectie één van de belangrijkste instrumenten in persoonlijk leiderschap. Door vanuit jouw eigen waarden, kracht, talent en unieke vermogens een richting te kiezen, handel je vanuit je persoonlijke kompas. 

Voel je bijvoorbeeld dat je jezelf effectiever wil laten werken omdat je doorhebt dat je nu niet het beste uit jezelf kunt halen? Dan wil je in je ondernemerschap direct weten waar jouw talent zit en hoe jij je klanten het best kan helpen.

Zo heb je meer impact op anderen en klanten en gebruik je je zichtbaarheid vanuit kracht.

Meer weten over hoe ik je kan helpen?

Plan direct een CALL met me in!

Dit is hoe ik je helpcoach hoger opgeleiden

ZZP worden en je eigen dienstverlening opzetten?

In deze tijd werkt het prettig en is het bijna noodzakelijk om de coaching online in te steken. Toch krijgt dit bij mij een interactief karakter, gezien ik je zelf aan de slag laat gaan met oefeningen, vraagstellingen en meer.
Mocht je met mij een traject willen aangaan, vul dan hieronder je gegevens in.

Een telefonische intake volgt, waarin ik de opties met je doorneem.
Denk aan een standaard of maatwerk traject.

Ook nemen we samen opties door om te kijken of er bijvoorbeeld kans is om gebruik te maken van persoonlijk ontwikkelbudget of andere opties om dit traject mogelijk voor je te maken. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Leven en werken vanuit jouw innerlijke kracht is wat ik je gun.

Waarom een slimme start als toekomstig ZZP?

Kennisondernemers zijn vaak enorm goed in uitdenken en iets stevigs neerzetten. Toch is er een valkuil te ontdekken die ik veel zie voorkomen bij professionals die hoger opgeleid zijn en willen zzp worden. Zij hebben de ervaring als ondernemer nog niet, waarin perfectionisme op de loer ligt.

Het zijn namelijk de doe stappen in het ondernemerschap die winstgevend zijn.
En exact dat is waar coaching goed bij kan ondersteunen. Welke belemmeringen houden je tegen de stappen te zetten die nodig zijn?
Merk je bijvoorbeeld op dat je innerlijke criticus je remt en zou je graag:
> Zou je graag effectiever communiceren zodat je weet hoe je leads tot klanten maakt?
> Of ervaar je bijvoorbeeld veel onrust en een disbalans door veel plannen te hebben maar wordt er niets concreet?

Weet dat het anders kan! En dat je hierbij hulp mag ontvangen!

Kom met me in contact