Own je expertstatus he-le-maal, stap in het MasterMind programma dat is hoe het anders kan!zo bereik jij dit
Ben kijk nog niet klaar om in mijn HIgherLevel programma te stappen? Dan is het Mastermind Traject echt iets voor jou!

Je bent een betekenisondernemer. Bent er voor anderen. Maar lukt dit eigenlijk ook voor jezelf? Of werk je veel uren, voel je steeds minder vrijheid en begin je je af te vragen of het ook anders kan?

Logisch dat je dit jezelf afvraagt.
Je laat bakken met geld liggen zo.
En niet alleen dat: het schuurt wanneer jij niet je volle waarde levert aan klanten.

Als jij overgekwalificeerd bent (lees: voldoende papiertjes, diploma’s, studies op zak, maar er niet naar betaald wordt als ondernemer), dan mag je groeien in het totaal OWNEN van je Expertise!

Het MasterMind Bewust in je Business – Own je Expertise programma

Speciaal voor solo ondernemende coaches, trainers en adviseurs in het vinden van Ideale klanten, Impact, Innerlijke rust en meer Inkomen.

Echt als jezelf en vanuit jouw kwaliteit en energie ondernemen?
De uitdaging is dat we ons niet voldoende bewust zijn van wat we echt willen. En waarom we dat willen. We raken afgeleid, door wat anderen doen en binnenkort is onze versie van succes zelfs de onze niet meer. Wie ben JIJ?

En Wat laat je liggen terwijl je in wachtstand staat?
Denk aan omzet.
Denk aan ideale klanten.
Denk aan je expertise die niet volledig tot zijn recht komt.

Stap je in mijn Bewust in je Business programma, dan help ik je aan de kennis, mindsetshift en tools om in je waarde te staan!

Meld je aan voor dit halfjaarcoachtraject!

En boek direct een CALL met me in om je aan te melden!

Voor wie is dit programma?
Om deel te nemen aan dit programma maakt het niet uit of je bijvoorbeeld pas 2 jaar of al 6 jaar onderneemt, want ik help je om je bedrijf Bewust op te zetten of om te gooien. Dat kan van begin af aan of juist als je al wat verder bent.

Heb jij ook zo’n wens? Dan is dit programma geschikt voor je als:

– Je graag ideale klanten wil binnenhalen;
– Je behoefte hebt aan versimpeling van het business voeren in je communicatie, marketing en sales, zodat je tijd overhoudt;
– Je met een eigen programma werkt of wil werken, waarin je vrij bent in je aanbod;
– Je het fijn vindt om over je vraagstukken en onzekerheden te sparren met elkaar (de andere deelnemers) en mij als coach.

Ben je je er ook van bewust dat het leven te kort is om tijd te verspillen, te compromitteren aan anderen en in wachtstand te staan?

Zou je graag ondernemen zoals niemand anders onderneemt, gewoon omdat je bijvoorbeeld goed wil letten op je energie huishouding, en tijd wil overhouden wat voor jou echt belangrijk is?
Een bosbad, bij je gezin zijn, gezond koken, noem het maar op… Wacht dan niet langer!

Wat deelnemers over mijn coachingstrajecten zeggen:

Lees hier meer ervaringen.

“Als het lijkt alsof de wereld even stil staan, plannen en initiatieven anders worden, hoe ga je dan verder? Lieve bedankt voor je inspirerende kickstart.” – Onderneemster L.

Klantresultaat:

Ik heb de coaching als inspirerend ervaren. Ik ben dankbaar voor de aandacht van jou, de fijne locatie en de inzichten die ik kreeg. – Onderneemster M.

Klantresultaat:

MEER ERVARINGEN.

Plan hier een CALL in om jezelf aan te melden

Tijdsinvestering?
– Duur programma : 6 maanden
waarvan:

– Elke maand 1 x groepscall mastermind (avond)aangevuld met:

– 1 kick off sessie

– 3 x 1:1 sessies ( 1-op-1 online coaching elke 2 maanden).

Extra:
+ Interactieve teachings door middel van worksheets, video en opdrachten!

Ook mogelijk met de StartVersneller voucher!

Speciaal voor ondernemers in Gelderland en Overijssel

Deze vraag krijg ik veel. Is de voucher van de Startversneller ook bruikbaar voor het MasterMind programma?
Daarom zet ik ‘m hier voor je uit. Met een upgrade maken we dit programma helemaal 1 op 1 passend en dan kan je daarnaast ook nog meedoen met de groepscalls.
Laat je startversneller coach Lieve even de opties met je doornemen voor de voucher!

Twijfel je nog of dit programma iets voor mij is en of het aansluit bij jouw wensen?
Kom dan vooral met me in contact. Boek hieronder je call en we nemen samen door of dit programma iets voor jou is en of het passend is voor jouw situatie.

Heb je een andere vraag die er niet tussenstaat? Stuur je mail naar info@lievevriezen.nl en ik beantwoord je vraag!

Over mij


Zoals velen heb ik een honger naar een betekenisvol en ontspannen leven. Dit startte al in mijn vroege jeugd. Waar ik er van dichtbij achterkwam dat jezelf goed voelen, essentieel is voor je levensgeluk. In mijn studententijd trapte mijn lichaam grof op de rem. Ik was genoodzaakt mezelf de vraag te stellen, “Hoe krijg ik dat voor elkaar?”. Mijn bewustzijn werd aangewakkerd & ik verdiepte me in wat vrijheid, eigenheid en genieten voor mij is.

Als communicatie professional deed ik diverse werkervaringen laten volgen binnen de sales, marketing en communicatie, dit gaf mij een mooie basis. Maar, deze vervulden niet zoals ik dat wenste. Ik besloot stil te staan, bij welke plek ik eigenlijk innam. En vooral: op welke wijze? Wat waren mijn echte wensen? Hoe wilde ik echt werken en leven? Zonder compromis? Om mijn eigen plek echt zoals mezelf in te nemen, bleek nog betere communicatie, met mezelf en anderen, de sleutel.

Er volgde een enorme shift in mijn leven. Mijn leven en werk kregen in stroomversnelling meer impact en vrijheid. Ik heb de afgelopen jaren inmiddels 750+ coachees en trainees mogen begeleiden bij communicatievraagstukken, in sales bijvoorbeeld, maar ook met zelf effectiviteit.

En natuurlijk geldt ook voor mij: Dit pas ik zelf ook toe in mijn ondernemerschap. Ik bouwde een bewuste business op. Want 60 uur werken, een muisarm en geen ontspanning…. Dat is voor mij geen vrijheid.
Veel betekenen (niet later maar nu) én genieten
van mijn vrijheid & vrije tijd, dat wel! 

Ook jij kan dit bereiken.

Met mijn ervaring in de communicatie en bewustzijnscoaching, mijn achtergrond als trainer gesprekstechnieken en zelfeffectiviteit, mijn werkervaring in sales,
help ik met het bewuster innemen van je
plek, op ontspannen, bewuste en
geheel eigen wijze.

Inmiddels werk ik al jaren als ondernemerscoach en is het mijn missie om jouw authentieke vermogens te laten renderen.

Meld je aan voor dit programma en ons kennismakingsgesprek!

startersvoucher

Special Note voor ondernemers in Gelderland en Overijssel:

Ik ben voor het vierde jaar op rij, aangesloten en geselecteerd coach bij de startversneller. Dit houdt in dat je de startersvoucher voor coaching t.w.v. 1000,- euro bij mijn traject mag verzilveren. Je kan hiervoor in aanmerking komen wanneer je niet langer dan 5 jaar staat ingeschreven bij de KVK. Ik vertel je hier graag alles over. Dit traject is met een aanpassing (van onder andere een kick off ochtend) dus ook via deze weg aan te vliegen. Voor meer info, kom in contact met me.

Kom in contact met me

Laat hier je gegevens achter!