Own je expertstatus he-le-maal, stap in het Bewust in je Business-MasterMind programma dat is hoe het anders kan!zo bereik jij dit
Je bent een betekenisondernemer. Bent er voor anderen. Maar lukt dit eigenlijk ook voor jezelf? Of werk je veel uren, voel je steeds minder vrijheid en begin je je af te vragen of het ook anders kan?

Logisch dat je dit jezelf afvraagt.
Je laat bakken met geld liggen zo.
En niet alleen dat: het schuurt wanneer jij niet je volle waarde levert aan klanten.

Als jij overgekwalificeerd bent (lees: voldoende papiertjes, diploma’s, studies op zak, maar er niet naar betaald wordt als ondernemer), dan mag je groeien in het totaal OWNEN van je Expertise!

Het MasterMind Bewust in je Business – Own je Expertise programma

Speciaal voor solo ondernemende coaches, trainers en adviseurs in het vinden van Ideale klanten, Impact, Innerlijke rust en meer Inkomen.

Echt als jezelf en vanuit jouw kwaliteit en energie ondernemen?
De uitdaging is dat we ons niet voldoende bewust zijn van wat we echt willen. En waarom we dat willen. We raken afgeleid, door wat anderen doen en binnenkort is onze versie van succes zelfs de onze niet meer. Wie ben JIJ?

En Wat laat je liggen terwijl je in wachtstand staat?
Denk aan omzet.
Denk aan ideale klanten.
Denk aan je expertise die niet volledig tot zijn recht komt.

Stap je in mijn Bewust in je Business programma, dan help ik je aan de kennis, mindsetshift en tools om in je waarde te staan!

Meld je aan voor dit halfjaarcoachtraject!

En boek direct een CALL met me in om je aan te melden!

Voor wie is dit programma?
Om deel te nemen aan dit programma maakt het niet uit of je bijvoorbeeld pas 2 jaar of al 6 jaar onderneemt, want ik help je om je bedrijf Bewust op te zetten of om te gooien. Dat kan van begin af aan of juist als je al wat verder bent.

Heb jij ook zo’n wens? Dan is dit programma geschikt voor je als:

– Je graag ideale klanten wil binnenhalen;
– Je behoefte hebt aan versimpeling van het business voeren in je communicatie, marketing en sales, zodat je tijd overhoudt;
– Je met een eigen programma werkt of wil werken, waarin je vrij bent in je aanbod;
– Je het fijn vindt om over je vraagstukken en onzekerheden te sparren met elkaar (de andere deelnemers) en mij als coach.

Ben je je er ook van bewust dat het leven te kort is om tijd te verspillen, te compromitteren aan anderen en in wachtstand te staan?

Zou je graag ondernemen zoals niemand anders onderneemt, gewoon omdat je bijvoorbeeld goed wil letten op je energie huishouding, en tijd wil overhouden wat voor jou echt belangrijk is?
Een bosbad, bij je gezin zijn, gezond koken, noem het maar op… Wacht dan niet langer!

Wat deelnemers over mijn coachingstrajecten zeggen:

Lees hier meer ervaringen.

“Als het lijkt alsof de wereld even stil staan, plannen en initiatieven anders worden, hoe ga je dan verder? Lieve bedankt voor je inspirerende kickstart.” – Onderneemster L.

Ik heb de coaching als inspirerend ervaren. Ik ben dankbaar voor de aandacht van jou, de fijne locatie en de inzichten die ik kreeg. – Onderneemster M.

MEER ERVARINGEN.

Plan hier een CALL in om jezelf aan te melden

Tijdsinvestering?
– Duur programma : 6 maanden, waarvan: elke maand 1 mastermind (avond)aangevuld met:

– 1:1 sessies : 6 x + 1-op-1 online coaching sessies maandelijks a 60 minuten.

+ 1 x een 1-op-1 kick-off ochtendsessie a 2 uur

+ support via mail/app tijdens het traject

+ Interactieve teachings door middel van worksheets, video en opdrachten!

Investering?
2495,- euro.
(7 x 357,- euro)

BONUS: BONUS: gratis kaartje voor de Heartcentred Sales Training op vrijdag 18 februari (of toegang tot de replay) cadeau bij aanmelden!

Meld je aan voor dit programma en ons kennismakingsgesprek!

FAQ’s

1. Is dit programma juist heel strategisch?

Deze vraag krijg ik veel.
Daarom zet ik ‘m hier voor je uit. Veelal wordt mij teruggekoppeld dat ik praktisch te werk ga. Mensen schrikken dan soms, want heel veel handvatten (zoals een slideshow of template), werkt dat wel? Ik heb gemerkt dat het heel ondersteunend is om naslagwerk te hebben. Tegelijkertijd werk ik niet met hele boeken en mappen, maar slechts met ondersteunende sheets. Waar je info en oefeningen in kunt vinden. Geen verplichte kost, wel aanvullend en verdiepend. Zo werken deze sheets ook. Om ervoor te zorgen dat er genoeg ruimte is om ook te kunnen voelen wat de juiste keuzes zijn, zitten er mooie verrijkende opdrachten in het programma. Ook zullen we het innerlijk weten, geregeld aanspreken tijdens de coaching sessies 1 op 1. Ik streef ernaar beide in balans te brengen. Zodat we gebruikmaken van zowel vrouwelijke als mannelijke energie. De implementatie staat voorop in dit programma!

2. Ik twijfel of dit programma iets voor mij is en of het aansluit bij mijn wensen?
Kom dan vooral met me in contact. Boek hieronder je call en we nemen samen door of dit programma iets voor jou is en of het passend is voor jouw situatie.

Heb je een andere vraag die er niet tussenstaat? Stuur je mail naar info@lievevriezen.nl en ik beantwoord je vraag!

Over mij


Zoals velen heb ik een honger naar een betekenisvol en ontspannen leven. Dit startte al in mijn vroege jeugd. Waar ik er van dichtbij achterkwam dat jezelf goed voelen, essentieel is voor je levensgeluk. In mijn studententijd trapte mijn lichaam grof op de rem. Ik was genoodzaakt mezelf de vraag te stellen, “Hoe krijg ik dat voor elkaar?”. Mijn bewustzijn werd aangewakkerd & ik verdiepte me in wat vrijheid, eigenheid en genieten voor mij is.

De werkervaringen die volgden binnen de sales, marketing en communicatie, vervulden niet zoals ik dat wenste. Ik besloot stil te staan, bij welke plek ik eigenlijk innam. En vooral: op welke wijze? Wat waren mijn echte wensen? Hoe wilde ik echt werken en leven? Zonder compromis? Om mijn eigen plek echt zoals mezelf in te nemen, bleek nog betere communicatie, met mezelf en anderen, de sleutel.

Er volgde een enorme shift in mijn leven. Mijn leven en werk kregen in stroomversnelling meer impact en vrijheid. Dit pas ik ook toe in mijn ondernemerschap. Ik bouwde een bewuste business op. Want 60 uur werken, een muisarm en geen ontspanning…. Dat is voor mij geen vrijheid.
Veel betekenen (niet later maar nu) én genieten
van mijn vrijheid & vrije tijd, dat wel! 

Ook jij kan dit bereiken.

Met mijn ervaring in de communicatie en bewustzijnscoaching, mijn achtergrond als trainer gesprekstechnieken en zelfeffectiviteit, mijn werkervaring in sales,
help ik met het bewuster innemen van je
plek, op ontspannen, bewuste en
geheel eigen wijze.

Inmiddels werk ik al jaren als ondernemerscoach en is het mijn missie om jouw authentieke vermogens te laten renderen.