Meer impact en meer vrijheid in je business en vrije tijd
Je bent een betekenisondernemer. Bent er voor anderen. Maar lukt dit eigenlijk ook voor jezelf? Of werk je veel uren, voel je steeds minder vrijheid en begin je je af te vragen of het ook anders kan?

Als betekenisondernemer mag het innemen van je plek als comfortabel voelen! Vanuit jouw wensen vormgegeven. Steeds dichterbij je ik. Juist om nog meer waarde te kunnen leveren. Vanuit energie en ontspanning in plaats van vanuit drukte en anderen eerst.

Dit programma is voor jou als je al ondernemer bent en voelt dat je het anders wil. Klaar met hard werken, duurzaam veranderen met je bedrijf & nog steeds je ambitieuze ei kwijt kunnen? Neem de regie weer terug over jouw business en vrije tijd en meld je hieronder aan voor een kennismakingsgesprek.

Het Bewust in je Business programma is geschikt voor solo ondernemende coaches, trainers en adviseurs die bewuster om willen gaan met hun tijd en energie als ondernemer en tóch betekenisvol willen zijn!

Let op: startdatum is maandag 26 oktober 2020!

Zelfsabotage door Lieve Business & lifestyle coaching

Echt als jezelf en vanuit jouw energie ondernemen
De uitdaging is dat we ons niet voldoende bewust zijn van wat we echt willen. En waarom we dat willen. We raken afgeleid, door wat anderen doen en binnenkort is onze versie van succes zelfs de onze niet meer. Wat wil JIJ?

Succes betekent voor de een absoluut niet wat het voor de ander betekent. Wat wil jij? Wanneer is jouw wil gedefinieerd? Toen je je bedrijf oprichtte? Toen je in een crisis zat, en daaruit wilde komen? Of heb je misschien nooit haarfijn de tijd genomen voor dit meester onderdeel in je eigen leven(sverhaal)? Welke boodschap past vandaag de dag bij je? Als je eraan toe bent om deze vraag OPNIEUW aan jezelf en je business te stellen. Dan help ik je graag!

Onderaan de pagina heb ik alvast een e-book voor je klaargezet met tips, die je gratis op je mail ontvangt, ik vertel je ook graag meer over wat een half jaar coachen je kan opleveren!

Waarom wil je bewust in je business staan?

Voor mij is dit eigenlijk niet eens een vraag! Uiteindelijk denk je dat je je uren in de toekomst zus of zo kunt besteden: terwijl je eigenlijk alleen het NU hebt! Een bewuste business gaat exact daarover.

Nu is de tijd om je uren slim in te delen.
Om te stoppen met 60 urige werkweken.
Om te zorgen dat je in je vrije tijd ook echt kunt genieten.
En: kunt werken met ideale klanten.
Die jouw waarde ook echt zien!

Want: het leven is vol verrassingen, niet voor eeuwig en als je iets écht wil, dan is dit het moment. Wil je of VOEL je dat je bewust om wil gaan met je tijd en energie, daarvoor geldt: ‘later’ soms te laat!

Zoals velen heb ik een honger naar een betekenisvol en ontspannen leven. Dit startte al in mijn vroege jeugd. Waar ik er van dichtbij achterkwam dat jezelf goed voelen, essentieel is voor je levensgeluk. In mijn studententijd trapte mijn lichaam grof op de rem. Ik was genoodzaakt mezelf de vraag te stellen, “Hoe krijg ik dat voor elkaar?”. Mijn bewustzijn werd aangewakkerd & ik verdiepte me in wat vrijheid, eigenheid en genieten voor mij is.

De werkervaringen die volgden binnen de sales, marketing en communicatie, vervulden niet zoals ik dat wenste. Ik besloot stil te staan, bij welke plek ik eigenlijk innam. En vooral: op welke wijze? Wat waren mijn echte wensen? Hoe wilde ik echt werken en leven? Zonder compromis? Om mijn eigen plek echt zoals mezelf in te nemen, bleek nog betere communicatie, met mezelf en anderen, de sleutel.

Er volgde een enorme shift in mijn leven. Mijn leven en werk kregen in stroomversnelling meer impact en vrijheid. Dit pas ik ook toe in mijn ondernemerschap. Ik bouwde een bewuste business op. Want 60 uur werken, een muisarm en geen ontspanning…. Dat is voor mij geen vrijheid.
Veel betekenen (niet later maar nu) én genieten
van mijn vrijheid & vrije tijd, dat wel! 

Ook jij kan dit bereiken.

Met mijn ervaring in de communicatie en bewustzijnscoaching,
help ik met het bewuster innemen van je
plek, op ontspannen, bewuste en
geheel eigen wijze.

Meld je aan voor dit halfjaarcoachtraject!

Boek een CALL met me in om je aan te melden!

Over het programma

Het programma ziet er als volgt uit:

Zes specials die elk een volle maand centraal staan in deze 6 maanden.

Door middel van online training, stappenplannen en maandelijkse 1:1 coaching, is dit blended programma gericht op je mindset en de praktische tools om inzichten direct toe te passen in je business.

Daardoor ben je in staat om na afloop van dit programma vol in je waarde te staan!

– Special > Wie maak jij bewust?

Kies
je niche
!!

– Special > De bewuste ondernemer:
Opvallen met jouw eigenheid;
Direct aan de slag met een
sterke positionering online
en offline

– Special > Een bewust aanbod
neerzetten en overbrengen –
dat
past bij jouw ideale leven
(Denk aan pricing, jouw
ideale solo ondernemende
verdienmodel om in je
waarde te kunnen staan,
Inclusief high end
communicatieplan over dit
aanbod)

– Special > Ideale leads vinden –
Jouw authentieke
communicatie plan
online en offline
(Met o.a. handige
stappenplannen zodat je
weet hoe ze niet alleen te
vinden, maar ook succesvol
te kunnen benaderen!)

– Special > Energieanalyse –
Activeer
de leider in jezelf
(Met o.a. het verder
uitdiepen van jouw
persoonlijke
groeistrategie)

– Special > Vergroot je waarde in
minder tijd
(Helemaal gericht op het
optimaliseren van je
achtergrond
processen, zodat je
veel slimmer en
efficiënter werkt, in en
aan je business!)

+ Maandelijks elke eerste maandag van de maand:

1 uur focussessie Bewust in je Business programma – op afstand;

+ BONUS
– Online trainings modules, stappenplannen en checklists die je enorm veel tijd besparen!

De ondersteuning door middel van checklists, handige stappenplannen en modules besparen je niet alleen zeeën van tijd, ze zijn ook nog eens ter waarde van honderden euro’s.
Door mijn jarenlange communicatie ervaring, zowel online als offline, strategisch als tactisch heb ik alle best practices voor je op een rij gezet. Direct toepasbaar. Ondersteunende handleidingen die ervoor zorgen jij je kunt richten op jouw solo ondernemerschap.

Dit programma is voor jou als je al ondernemer bent en voelt dat je het anders wil!

Klaar met hard werken vanuit wilskracht, maar duurzaam veranderen met je bedrijf & nog steeds je ambitieuze ei kwijt kunnen!

Neem de regie weer terug over jouw business en vrije tijd en meld je hieronder aan voor een kennismakingsgesprek om je aan te kunnen melden voor dit programma en op de wachtlijst te komen!

Voor wie is dit programma?

Om deel te nemen aan dit programma maakt het niet uit of je bijvoorbeeld pas 2 jaar of al 6 jaar onderneemt, want ik help je om je bedrijf Bewust op te zetten of om te gooien. Dat kan van begin af aan of juist als je al wat verder bent.

Heb jij ook zo’n wens? Dan is dit programma geschikt voor je als:

– Je graag ideale klanten wil binnenhalen;
– Je behoefte hebt aan versimpeling van het business voeren in je communicatie, marketing en sales, zodat je tijd overhoudt;
– Je met een eigen programma werkt of wil werken, waarin je vrij bent in je aanbod;
– Je het fijn vindt om over je vraagstukken en onzekerheden te sparren met elkaar (de andere deelnemers) en mij als coach.

Ben je je er ook van bewust dat het leven te kort is om tijd te verspillen, te compromitteren aan anderen en in wachtstand te staan?

Zou je graag ondernemen zoals niemand anders onderneemt, gewoon omdat je bijvoorbeeld goed wil letten op je energie huishouding, en tijd wil overhouden wat voor jou echt belangrijk is?
Een bosbad, bij je gezin zijn, gezond koken, noem het maar op… Wacht dan niet langer!

Plan hier een CALL in om jezelf aan te melden

Wat deelnemers over mijn coachingstrajecten zeggen:

“Als het lijkt alsof de wereld even stil staan, plannen en initiatieven anders worden, hoe ga je dan verder? Lieve bedankt voor je inspirerende kickstart.” – Onderneemster L.

Ik heb de coaching als inspirerend ervaren. Ik ben dankbaar voor de aandacht van jou, de fijne locatie en de inzichten die ik kreeg. – Onderneemster M.

Meld je aan voor dit programma en ons kennismakingsgesprek!

P.S. Vraag hier direct mijn gratis e-book ‘Bewust leiden’ aan en ontvang 5 stappen richting een bewuste business direct op je mail!