Wat doet een ondernemerscoach aan zelfsabotage in jouw High End Coaching of Consulting ondernemerschap?

Categorie:Geen categorie

Ik geloof, als ondernemerscoach die zelfstandig coaches/trainers en consultants op weg helpt naar een mooi waardevol High End aanbod, dat op elk level zelfsabotage kan optreden. Maar hoe herken je deze vormen? En hoe helpt een ondernemerscoach je hier eigenlijk mee? Ik leg het je uit in dit artikel. Lees vooral door tot het einde, dan lees je hoe je kans maakt op een gratis ‘B Sessie’ met me.

Van een gemiddeld aanbod naar High End als coach/trainer/adviseur

“Door de jaren heen heb ik heel vaak via trial en error struggle ervaren. Zonder het door te hebben saboteerde ik mezelf! Een key mindset shift bracht hier verandering in. Daarvoor als iets goed ging dacht ik bijvoorbeeld “Ga ik te snel?” “Wil ik niet teveel?” Dit hield me op een veilig niveau. Ook als iets moeilijk wordt kan “Misschien moet ik dit maar niet willen” of “Hoe doe ik dit?” zijn vormen hiervan, zonder dat ik het zelf ook maar wist! Perfectionisme en over analyseren, dat is wat ik ging doen. De vinger naar mijzelf wijzen? Het liefst wel, maar…. Want wat er ook gebeurde, hiermee saboteerde ik mezelf om te blijven waar ik was. Tot de dag dat ik anders ging kijken. Het komt neer op een mindset shift waar ik je graag mee in aanraking breng.” Die shift heb je nodig om van gemiddeld en massa, naar een nieuwe doelgroep te bewegen. Een doelgroep die gelooft in echt goed geholpen willen worden. Een doelgroep die kleiner is, maar meer op jou zit te wachten. Die doelgroep heeft het niet nodig van jou dat je op safe speelt.

Waarom we de authentieke waarheid willen

We leven in een tijd waarin we geroepen worden om op te gaan in onze authentieke waarheid.
We kunnen anderen de hele dag beïnvloeden. Als mens en als merk. Dus laten we ervoor zorgen dat wat we delen onze authentieke waarde is, en geen verhalen die eigenlijk niet ondersteunen waar we voor staan. Dat je jezelf deelt. Dat je het gedeelte JOU echt uitvouwt. En nu de economie zich meer en meer beweegt naar een betekeniseconomie, is dit niet alleen waar ik achter sta, maar wat we allemaal willen. En het is onbewust, omdat we niet weten hoe, dat we blijven vervallen in dat zoals iedereen het doet.
Zelfsabotage is een begrip dat vooral achteraf valt te begrijpen. Want je HOEFT je niet te laten weerhouden of tegenhouden door je gevoelens of emoties. Het is veilig, maar er is ook een andere weg… En dat is die van de authentieke waarheid. Dit is iets waar ik je als ondernemerscoach graag in begeleid. Ik geloof dat als jij echt meer High End wil gaan, dat je niet meer wegkomt met wat iedereen doet.

Deze vormen van zelfsabotage komen veel voor in de reis om naar High End te bewegen

Perfectionisme & overanalyseren: Het creëert uitstelgedrag en houdt je veilig. Juist door te doen en te leren. Daarna pas te analyseren kom je vooruit.

Kom sterker terug door de vinger naar jezelf te wijzen. Ja, ookal is het niet jouw ‘schuld’. Ja, ook al heb jij jezelf hier niet gebracht, dit is de situatie en daar waar je controle kan uitoefenen wil je JA zeggen. Zelf de actie nemen over de situatie. Verantwoordelijkheid naar jezelf toe trekken. Anderen willen je helpen en steunen en dat is mooi, maar ook al is dit niet zo: je kunt zelf in actie komen!

Wat doet een ondernemers hiermee? Hint: Zorg voor een Mindset shift

Een goede ondernemercoach, kan mijns inzien, helpen om jou je patronen te laten inzien, helpen doorbreken en vervolgens omzetten in gunstiger mindsets. In jou liggen de antwoorden op de vragen hoe en waarom jij je klanten van extra waarde kan voorzien. Wanneer je dit meer en meer uitvouwt vergroot je meer en meer je toegevoegde waarde. Resultaat: Je hebt je klanten meer te bieden én je voedt jezelf met totaal in je kracht staan.

Conclusie: Wat doet een ondernemerscoach? Deze helpt je jouw vormen van zelfsabotage te ontdekken en doorbreken

Ontdek hoe je jezelf profileert, je niet laat remmen door je angsten, overtuigingen, veilig gedrag en of je uit je business haalt wat je zoekt.
Voor jezelf en voor je klanten.
Hoe authentieker jij durft te zijn, hoe meer je van jezelf geeft. Een win win dus!
Als je besluit je wens op te geven, dan zal ‘ie niet in vervulling gaan, terwijl er wellicht vele oplossingen zijn!
Een aanbod is op zoveel manieren in te richten en aan te bieden, marketing funnels kunnen vaak zo veel meer doen dan ze nu doen… Zeg je JA tegen je wensen, of laat je het zo?

Eindelijk doorbreken met je onderneming? WIN EEN SESSIE

Ik weet hoe krachtig het is om met je overtuigingen aan de slag te gaan. Ze zijn essentieel in het doorbreken naar een High End aanbod.
Om jouw rem eraf te halen, bied ik elke maand weer de kans aan 1 ondernemer, om een gratis sessie te winnen.

Is het voor jou? Zo herken je of dit voor jou is:
Je loopt op je tenen rond tijdens het “verkopen” of praten over je aanbod.

Terwijl je WEET dat je je prijzen mag gaan verhogen.

Je voelt je schuldig omdat je er er aan denkt je prijs te verhogen.

Je rekent veel minder dan wat je echt wil.

Geeft belachelijke kortingen en betalingsplannen.

En wanneer iemand van je koopt, ga je veel verder dan het leveren uit angst dat de ander anders niet genoeg waarde zou krijgen.

Je hebt opgemerkt dat je gedachten en gevoelens (en nog veel, veel meer) rond geld vragen voor je mooie aanbod, wat zwaar zijn. Weet dat je ze wil veranderen. (Want doen wat je deed, is niet wat je wil in 2022)

We hebben het over echte verandering. Niet alleen proberen je beter te voelen of een logisch argument met jezelf proberen te redeneren.

Waardoor je dingen anders kan gaan zien en ervaren. Waardoor je gesprekken niet meer zo als verkopen hoeven te voelen.

En waardoor jij gewoon kan genieten van het aanbieden aan je leads, van je mooie aanbod.

Zodat het natuurlijk en goed voelt om je prijzen te verhogen.

De stap naar deze verandering kan je winnen!
Deze bewustzijns sessie helpt je jouw overtuigingen te shiften.

Zodat je eindelijk kan doorbreken met je omzet, omdat je WEET dat het tijd is.

Zo doe je mee:
Laat hieronder je gegevens achter en vul bij opmerkingen in ‘B sessie’. Je krijgt vanzelf bericht van me!

Hier kom je met me in contact!