Deze universele tool helpt je om jou en je team naar diepere inzichten te laten komen ter optimalisatie van het teamproces. De 99 kaarten kunnen gebruikt worden tijdens meetings, teambuilding of bijvoorbeeld in combinatie met een workshop.
De kaarten zijn een tool om extra in te zetten als coach, trainer of manager voor de groep. Natuurlijk kunnen de medewerkers hier ook zelf mee aan de slag.
Durf te groeien!

Een bewezen (team)ontwikkeling tool waarmee je gezien kunt worden als manager, coach, trainer voor de groep? Deze deck bevat scherpzinnige vragen, die een veilig klimaat bieden om binnen te groeien als team. Onder de 99 kaarten bevinden zich o.a.: feedback, drijfveren, persoonlijkheid- vragen. Natuurlijk kunnen de medewerkers hier ook zelfstandig in groepen mee aan de slag!

– Kaarten zijn chique, professioneel, mooie set, daar kun je mee aankomen (ipv kaartjes die je wegmoffelt omdat je je schaamt hoe ze eruit zien) – ze mogen gezien worden! Daarom ook als relatiegeschenk geschikt.
– Opbouwende vragen, essentialistisch, simpel, niet TE diep, niet te zwaar, wel verbindend (klein vleugje humor- woordgrapjes- doordenkers)

Wie
-Teamontwikkeling voor alle branches (overheid, banken, scholen enz.)
-Persoonlijke ontwikkeling (collega vriendin, business buddy, coachklant)