startversneller coach

Ben jij op zoek naar een Business Coach die je met subsidie het traject voordeliger kan laten volgen? Als aangesloten coach bij de startversneller kan ik ondernemers die tot vijf jaar ondernemen vanuit Gelderland of Overijssel het startversneller traject aanbieden!

Als startversneller coach die is aangesloten (vier jaar op rij) zal ik je helpen bij een succesvolle “door-start” van je eigen bedrijf. De starttermijn waar het over gaat is 5 jaar. Dus wanneer je niet langer dan vijf jaar bent ingeschreven bij de KvK en je woonachtig bent in Gelderland of Overijssel kan je de voucher voor een coachtraject aanvragen. Daarna is het zaak om een aangesloten coach in hand te nemen en door middel van business coaching je doelen en wensen te gaan realiseren.
Belangrijke voorwaarde is dat je fulltime bezig bent met je bedrijf of van plan bent om dat te gaan doen.

Startversneller coach Lieve

Ervaringen startversneller Business Coach trajecten
Meer weten over de coachtrajecten die Lieve heeft mogen begeleiden?
Hier lees je het verhaal van voormalig klant E. (zelfstandig psycholoog met eigen praktijk) en hier lees je meer klantervaringen.
In het bijzonder hoor (podcast) je ook het klantverhaal van voormalig klant Femke, zelfstandig pedagoog.

Klantervaring coach Lieve

Subsidie startversneller

Over Lieve

Jarenlang deed ik ervaring op in het communicatie vak. Zowel op het gebied van sales, als marketing en online. Inmiddels zet ik mij in om communicatie een bewuster proces te maken. Dat van binnen naar buiten plaatsvindt. Tevens ben ik jarenlang werkzaam geweest als trainer. Inmiddels coach ik al weer jaren ondernemers. Ik heb 750+ ambitieuze coaches, trainers en adviseurs begeleid in het verstevigen van hun waarde. Daarnaast ben ik inmiddels voor het vierde jaar op rij geselecteerd Business Coach bij initiatief de Startversneller.

In je waarde staan is wat ik je gun. Zodat jij ontspannen kan werken en daarmee goed kan verdienen.

ondernemerscoach voor coach

Interesse om je subsidie bij Business Coach Lieve in te zetten of meer hierover weten?
Kom dan vrijblijvend in gesprek met me en laat je gegevens achter.
In dit kennismakingsgesprek exploreren we welke kansen er voor je liggen en geef ik antwoord op je vragen. Dit gesprek vindt via zoom plaats en duurt ongeveer 20 minuten.

Vraag hier je kennismakingsgesprek met Lieve aan!