Klant Nok aan het woord

Categorie:Geen categorie

Even spieken met wie ik heb gewerkt? Ik stel je voor aan Nok. Ze is coach. Ze stuurde me een berichtje, ons klikgesprek pakte goed uit en ze stapte met mij in een 1:1 traject. Haar ondernemerschap wil ze nog meer vanuit haar visie leven. Nok valt als onderneemster op door haar sociale kracht. Ze durft op mensen af te stappen. Gaat connectie aan. En stelt vragen die anderen niet durven vragen. Niet voor niets heeft ze dan ook binnen 1,5 maand de transformatie neergezet van geen klanten naar een drietal betalende klanten voor haar trajecten. Ik stel haar een aantal vragen, over haar ondernemerschap als coach, zelfliefde.

Nok, wie ben jij?
Ik ben Nok, ik kom uit Thailand. Mijn grote passies zijn koken, natuur en fotografie. Ik hou van de kleine dingen in het leven. Ik laat me graag verwonderden en inspireren in de natuur. En chocola is mijn guilty pleasure.

Hoe ben je coach geworden?
Waarom op zelfliefde voor mij belangrijk is: Door mijn jeugdtrauma heb ik veel liefde gemist in mijn leven. Dit vertaalde ik door in mijn hele leven. Ik verstopte me in heel veel werk om maar niet te hoeven voelen, totdat ik door mijn levensstijl een burn-out kreeg. En uiteindelijk toch heel veel aan zelfliefde moest doen. Het was geen gemakkelijke weg maar het heeft mijn hele leven verrijkt. Dat geef ik nu als coach door aan andere vrouwen.

Waarom heb je mij als je coach gekozen?
Op je website las ik over hoe je in het leven staat, dit sprak mij aan. Ik vroeg een call met je aan en tijdens onze call voelde ik een klik.

Wil jij ook graag stappen zetten in je business die jou echt in je waarde zetten? Plan hier een vrijblijvende kennismaking met me in!