sales training

In EEN ochtend je sales upgraden naar het next level
Ik geloof dat sales, een klant die JA zegt, het verschil is tussen een werkend bedrijf en ondernemerschap of niet, maar dat de meeste ondernemers hier niet in opgeleid zijn, is eigenlijk te gek voor woorden!? Als je nooit hebt geleerd hoe je klanten ja kan laten zeggen of verlengen, welke communicatie werkt en niet werkt, dan is het niet gek dat je resultaat achterblijft. MAAR: goed nieuws – ook jij kan dit leren!


Drie redenen om je in te schrijven voor deze training:

1. Je hebt al wel leads, maar converteert ze niet (oftewel: ze zeggen geen JA)
2. Je hebt klanten, maar wil ze graag langer gaan bedienen en weet niet hoe je dit voor elkaar krijgt (een upsell/verleningen aanbieden)
3. Ik geef je een heartcentred methode, dus geen sleezy techniek maar verbindend en toch effectief communiceren…

Bonus reden: Sales is/klanten zijn de zuurstof van je bedrijf – als dat geen reden is?!

sales training

Zo zorg ik dat je resultaat uit je training haalt

> Je start met een intake
Voorafgaand aan de training vindt een online intake/vragenlijst. Je hebt ook de optie om je intake telefonisch toe te lichten. Op basis van de intake bepaal je jouw leerdoelen en aandachtspunten.

> Je volgt een inspirerende maar ook interactieve training
Ik ga niet alleen zenden. Ik zorg voor korte inleidingen, gevolgd door praktische opdrachten. Ook in subgroepen. De training is zo opgezet dat je met en van elkaar leert.

> Je gaat naar huis met een actieplan en opdrachten
Na de training ga je aan de slag met opdrachten, hierdoor ontvang je niet alleen kennis van mij, maar ook concrete actiestappen die JIJ gaat uitvoeren.

Direct je ticket claimen?

Laat hier je gegevens achter en vul in "HeartCentred Sales Training" ik mail je de bevestiging toe!

sales training
Over Lieve

Als ervaren trainer en coach met sales achtergrond beschik ik over de kennis en praktijkervaring om je hiermee te kunnen helpen. Jarenlang werkte ik in de sales (koude en warme acquisitie en de gesprekken hield ik met vele lagen en ook op niveau – lees het ging over tonnen ;-)) en werd ik hierin getraind.

Mijn opleiding communicatie, aangevuld met specialisatie in gesprekstechnieken, zorgt ervoor dat ik naast ervaring kennis meegeef. Sales is een psychologisch proces, dus daar iets meer over weten, kan je enorm helpen! Mijn aanpak in een notendop; warm confronterend, analytisch, allergisch voor trucjes, passie voor een heartcentred aanpak.
Want als je dichtbij jezelf blijft, is sales eigenlijk gewoon communiceren!


In deze training leer je:
– Een JA te krijgen in je verkoopgesprek zonder te pushen, juist door jezelf uit te spreken vanuit je hart
– Verbinding te maken met je klant op dieper niveau, waardoor je salesgesprek enorm waardevol wordt
– Hoe je klanten opnieuw JA laat zeggen
En ontvang je:
– Een intake, een werkboek ( met o.a. bezwaren weerleggen, wat wil je in je gesprek absoluut zeggen en hoe vraag je om de JA) EN tijdens de salestraining zelf concrete actiestappen voor jouw business.

Waar?
Online. Via zoom, geen groep van 100 deelnemers, maar kwalitatief en intiem.

Wanneer?
Maandagochtend 30 mei 2022 van 09:30 uur tot 11:00 uur.

Investering?
44,- euro

Deelnemen? Meld je snel aan!

Laat hier je gegevens achter en vul in bij opmerkingen "Heartcentred Sales Training", je ontvangt de bevestiging op je mailadres.