Wil jij door jouw huidige inkomensniveau heen breken?

Ben je klaar met rondhangen op ongeveer hetzelfde niveau en wil je eindelijk eens meer betekenen voor je klanten?

Of is je agenda te vol geworden en is het tijd om slimmer te ondernemen?

Benut je potentieel in een aanbod waarin je je klanten nog beter helpt. Kleine sidenote: Zonder strategisch fundament zal een blijvende aanwas van klanten zich hiervoor niet aandienen. Want voor een aanbod van 3k+ is het zeker nodig geschikte sales calls te houden op reguliere basis. Dus ook dat is nodig 😉 En exact dat ga je allemaal leren en nog verder ontwikkelen in dit programma!

Wil jij graag persoonlijk in verbinding blijven met je klanten, door 1 op 1 of bijvoorbeeld in groepsprogramma met ze te werken, en ben je zelfstandig coach/trainer/adviseur of bijvoorbeeld psycholoog met al een aantal jaar ondernemerservaring?

Dan is dit voor jou!

In dit traject zijn we niet alleen bezig met het creëren van een bewuste Business en ondernemerschap richting Meer impact en meer vrijheid in je business en vrije tijd maar gaan we nog dieper in op hoe jij bewuster je leiderschap vanuit ontspannen staat kunt innemen.

Als solo betekenisondernemer moet je het van jezelf hebben, niemand ander dan JIJ is verantwoordelijk voor het resultaat! Zorg dat je voor jezelf staat en behaal veel sneller een beter resultaat. Klaar om door te groeien naar het volgende level?

Vraag onderaan de pagina een CALL aan of meld je direct aan!

Voor als je niet langer wil wachten

Heb jij al bewuste stappen genomen, ben je al een aantal jaren onderweg en is je leidersschap, je aanbod, je positionering en je vermarkting en ben je toe aan het volgende level?

Wil jij graag:

– Vanuit aandacht diep met jezelf verbonden zijn & in korte tijd echte stappen maken?;
– Vanuit een sterke authentieke positionering nóg sterker staan voor je kracht?;
– Je plek vanuit jouw onderscheidend vermogen innemen en écht kwaliteit leveren?;

Dit programma is exact daarop gericht. Het vraagt je om er helemaal klaar voor te zijn, naar het volgende level door te groeien. En dat is mooi: want TIJD is je meest kostbare goed. Why wait?


Waarom Lieve?

De afgelopen jaren heb ik meer dan 100 ambitieuze zelfbewuste mannen en vrouwen gecoached en getraind. Op de gebieden van zelf leiderschap, zelf effectiviteit, gespreksvaardigheden en meer.

Ook heb ik jarenlang ervaring opgedaan in sales en communicatie. Hier ben ik op niveau getraind in technieken die bijvoorbeeld bezwaren helpen weerleggen maar ook tot de kern komen van pijnpunten. (Denk aan training in gesprekstechnieken, effectief communiceren en onderhandelingsvaardigheden).

Mijn ervaring in marketing de communicatie ervoor dat ik je ook help met de strategische kant van je leiderschap innemen. Verder ben ik ook ervaren en getraind in bewustzijnscoaching, waardoor ik je de leiderschap ook echt laat invoelen!

Waarmee ik je help over overtuigingen heen te stappen en op ontspannen, bewuste en
geheel eigen wijze in je kracht te laten staan.

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor jou als je:

– Al een tijdje onderneemt en echt door wil groeien naar een zelfstandig ondernemerschap vanuit een goed verdienmodel, gericht op minder werken met minder klanten door hierin een hoogwaardiger aanbod aan te gaan bieden en daarvoor in je leiderschap mag gaan treden;

– Heel bewust weet welke plek je wil innemen en je niche nog scherper wil innemen door te gaan werken met een eigen hoogwaardig programma;

– Geen nieuweling bent in persoonlijke groei;

– Open staat om je verkoopgesprekken te finetunen en echt in de huid van jouw klanten durft te kruipen;

– Vrije tijd wil overhouden, maar daarnaast zeker ook ambitieus bent en gedreven bent vanuit jouw missie;

– Jezelf durft te confronteren en gecoacht wil worden om snel duurzame stappen te kunnen maken en al je waarde te laten zien;

– En bovenal: niet langer wil wachten maar direct stappen wil zetten!

Aanmelden voor dit traject?

Plan direct een strategie CALL met me in!

Hoe ziet het programma eruit?

Omdat het programma gericht is op High Level Leiderschap en we jouzelf als ondernemer maar ook je onderneming direct stappen willen laten zetten starten we direct met het een Intensive VIP DAG waarin ‘inkomensdoorbraak’, ‘positionering & propositie’, ‘communicatievaardigheden’ en ‘strategie’ aan bod komen.

Het traject ziet er als volgt uit:
– 12 x 1 uur focus sessie op afstand (elke twee weken dus);
– 1 x INTENSIVE START VIP OCHTEND kickstart LIVE;
– 1 x extra MID TRAJECT leiderschap en sales trainingsochtend sessie á 2 uur tussentijdse sessie;

– Teachings via video die achtergrond bieden aan de vaardigheden en mindsets die nodig zijn om op dit level een aanbod met succes over te kunnen brengen;

– Een half jaar lang gebruik maken van handige werkboeken, templates en checklists die je groeistappen versnellen en je heel veel tijd besparen!!

– 24/5 bereikbaar via app voor terugkoppeling en feedback waar je gebruik van kan maken.

Mijn 1- op -1 coaching! On the job dus en heel persoonlijk.

Zie het als maatwerk, waarin we echt kijken naar wat er op dat moment nodig is om dit level eigen te maken.

Wat anderen over mij zeggen:

Aanmelden voor dit traject?

Boek hier een kennismakingsgesprek!

Interesse om een CALL aan te gaan?

Laat je gegevens achter en we plannen een gesprek in!

    

Benieuwd of dit ook voor jou haalbaar is?

Plan direct een call met me in!

FAQ’s

1. Waarom is dit programma gericht op gevestigde ondernemers?
Niet voor niets heet dit programma “Bewust Leiden Higher Level halfjaartraject”. Ik bied dit traject aan op het niveau om op heel korte termijn vanuit leiderschap te positioneren en verkopen aan je klanten. Voor elk level een andere aanpak. Als je een coach/trainer/consultant/psycholoog of soortgelijke purpose ondernemer bent die graag heel persoonlijk werkt met klanten, is het werken met een eigen aanbod de manier om door de uurtje-factuurtje grens heen te breken. Een minder volle agenda creëer je door meer de diepte in te gaan met je klanten. Leiderschap innemen staat hier parrallel aan.

2. Kan ik me als starter hiervoor aanmelden?
Afhankelijk van hoe je starter definieert kan dit. Als je al een eigen aanbod hebt staan, weet hoe je aan klanten komt en snel door wil groeien, past dit prima. Echter, als je nog nooit een traject hebt verkocht, nog geen echt eigen aanbod hebt staan, is het slimmer een ander traject van mij te starten.

3. Mijn aanbod staat nog niet helemaal, is dit programma geschikt?
Dit programma is heel geschikt voor jou als je in minder tijd, meer wil betekenen voor je klanten en daarbij een grotere transformatie wil gaan aanbieden. Mocht je op zoek zijn naar een weg waarin je minder klanten helpt, maar wel voor meer kwaliteit wil kiezen, dan is dit die weg! Staat je aanbod nog niet helemaal vast? Geen punt, dit vormt zich tijdens het traject.

Staat je vraag er niet bij? Stuur me een bericht via info@lievevriezen.nl en ik help je graag verder.